Hjelp til å finne hverdagslykken

- Vi håper å se mange på onsdag, for Bjørk Matheasdatter er veldig inspirerende å høre på, sier Therese Mehlum Gunleiksrud i Tinn bygdekvinnelag, som har med seg Gunnar Ofte fra Familievernkontoret i Øvre Telemark som arrangør.

- Vi håper å se mange på onsdag, for Bjørk Matheasdatter er veldig inspirerende å høre på, sier Therese Mehlum Gunleiksrud i Tinn bygdekvinnelag, som har med seg Gunnar Ofte fra Familievernkontoret i Øvre Telemark som arrangør.

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag kveld kommer den inspirerende foredragsholdreren og forfatteren Bjørk Matheasdatter til Atrå samfunnshus for å snakke om hverdagslykke, på invitasjon fra Tinn bygdekvinnelag.

DEL

ATRÅ- Vi håper å se mange på onsdag, for Bjørk Matheasdatter er veldig inspirerende å høre på. Jeg anbefaler virkelig å høre henne snakke om hverdagsrelasjoner, sier Therese Mehlum Gunleiksrud i Tinn bygdekvinnelag. Hun har fått med seg Familievernkontoret i Øvre Telemark som arrangør til foredraget Hverdagslykke i Atrå samfunnshus onsdag 6. mars.

Til inspirasjon
- Det er et foredrag til inspirasjon og ettertanke om hva vi alle kan gjøre for å ha det bra i være rasjoner til våre nære, sier Gunleiksrud, som selv har sett foredraget.
- Jeg ble veldig inspirert, og det er ikke rart Bjørk Matheasdatter er en så etterspurt foredragsholder, sier Gunleiksrud, og viser til at hun også har fast spalte i Dagbladet Magasinet.

Parterapeut
- Også boka er veldig inspirerende, sier Gunleiksrud, og viser fram hennes bok
Matheasdatter er parterapeut med praksis i Oslo, og har skrevet boken "Å elske og bli elsket - Hvordan ta vare på kjærligheten". En bok som er blitt beskrevet som en godtepose for alle som er opptatt av å ta vare på hverdagskjærligheten.

- Åpent for alle
Medarrangør er Familievernkontoret i Øvre Telemark som holder til i psykiatriens hus i Storgata 7 på Rjukan, og Gunnar Ofte mener dette er både bra og nyttig, ikke minst for menn, og begge i et parforhold bør ta turen.
- Hverdagens gjøremål og stress gjør at det er nyttig med noen knep, og det å sette av felles tid med familien. Jeg anbefaler at mann i huset blir med, sier Ofte, som håper det blir godt med folk på foredraget onsdag.
- Det er åpent for alle, og det er ingen påmelding. Billettene koster 100 kroner og kjøpes i døra, kontakt eller med Vipps.

Artikkeltags