Gå til sidens hovedinnhold

Linnea fikk tilbud om hjelp til å skrive låter hvis hun vil synge mer på tinndøl

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha sunget duett med Odd Nordstoga i lørdagens sending på TV2 ble Linnea Dale nærmest oppfordret til å synge mer tinndøl, og tilbud om hjelp til å skrive fra Frida Aannevik.

HVER GANG VI MØTES PÅ TV2

I lørdagens finalesending av den niende sesongen av Hver gang vi møtes på TV2 var det overraskelsenes kveld på gården. Det ble en artig kveld, der -linnea måtte på scenen to ganger. Det ble duett mellom Odd Norstoga og Linnea Dale med en låt Odd skal gi i bryllupet til Winnerbäck. Linnea ble invitert med på duetten som Agnes Kittelsen skal være med på i bryllupet, og dermed var Linnea den eneste som stod på scenen to ganger av de syv som er med i programmet.
Det var Odd Nordstoga som klinget i glasset tidlig i lørdagens finaleprogram på Hver gang vi møtes. Odd hadde fått messengerbeskjed fra skuespiller Henriette Stenstrup (for øvrig gift med skuespiller Fridjof Saaheim som har Rjukan-aner derav navnet Saaheim) der hun lurte på om Odd kunne lage en versjon av Lars Winnerbäcks låt "Du lämnade meg nå" i gave til skuespiller kollega Agnes Kittelsen, som skal gifte seg med Lars Winnerbäck. Det er blitt til "Om du reiste din veg" som også skal fremføres i deres bryllup. Og dermed spurte Odd om han kunne få med seg Linnea på scenen for å fremføre den norske versjonen på dialekt. Det var en rolig ballade fra den populære svenske artisten. Og det ble kjemperespons på låta fra resten av gjengen.

Fikk tinndøl-tilbud
- Skikkelig gøy å synge den, sa Linnea, og det var veldig gøy å synge med deg, det har jeg faktisk lyst til å gjøre mer, sa hun til Odd, som var hjertens enig. Det var da tinndøl ble tema for sendinga.
- Jeg hadde tenkt å forslå, om du skulle ha lyst til å skrive noen låter på tinndøl og synge på norsk, så veit jeg om noen som har lyst til å hjelpe deg med det, sa en kledelig beskjed Frida Aanevik, og la til;
- Det er nok flere som stiller seg i den køen! Om du skulle ha lyst til det, da...
- Wow, det er veldig veldig stas, mente Tuva Syvertsen.
- Det er forresten en veldig god idé, mente Hellbillies-sjef Aslag Haugen, til Linneas glede.
- Så gøy at dere sier det. Jeg har aldri sunget på tinndøl før, så det var litt skummelt, sa Linnea som har sagt til RA at hun har fått mye respons på det i etterkant av programmene.
- Det har vært veldig gøy å gjøre det, sa Linnea.

Seinere samarbeid?
Linnea fremførte så sin soloversjon av Vamps klassiker 13 Humler, en versjon på norsk, og svært annerledes enn originalen. Linnea var dermed den eneste av artistene på gården som stod på scenen to ganger i avslutningsprogrammet. Og hun fikk med seg neon svært gode ord fra de andre deltakerne.
- Linnea er en utrolig hjertelig og varm person, og jeg liker henne veldig godt, mente Odd Nordstoga, og seinere har han jo invitert henne med på scenen på turnéåpningen på Vemork nest siste dagen i januar.
- det har vært utrolig gøy å bli kjent med Linnea, og det er veldig positivt å være sammen med henne. Hun har en smittende og positiv energi, mente de Magnus (Morgan) og Chris.
Dermed er det ikke usannsynlig at noen av de som har blitt kjent med hverandre på TV2-gården kan finne hverandre i seinere samarbeid. At noen gjerne vil samarbeide med Linnea virker åpenbart.

Alle programmene i TV-serien ligger åpent på TV2s strømmetjeneste TV2 Sumo, og alle låtene ligger på Spotify.