Seks fikk fartsbot på Mæl

Artikkelen er over 1 år gammel

Sjåføren som raste gjennom 60-sona på Mæl i 84 kilometer i timen skal prise seg lykkelig over at førekortet ikke røyk. Litt fortere så måtte sjåføren ha gått resten av veien til Rjukan.

DEL

UP dukket i dag igjen opp på Mæl. Sist det var fartskontroll i denne 60-sona var sist søndag, i løpet av tre timer den dagen ble det skrevet ut 25 bøter og to førerkort ble beslaglagt. Denne gangen var trafikken langt mindre, men likevel ble seks sjåfører vinket inn til side for en nærmere prat med politiet og bot.

Samtlige seks ble målt med hastighet over 80 km/t, høyeste hastighet var 84 km/t. Sistnevnte sjåfør var svært nærme å blir fratatt førekortet. Kontrollen startet klokken 08.40 og ble avsluttet 10.10.

- Ikke så mye trafikk i dag, men likevel ble det skrevet ut seks forelegg, forteller Anders Rekdal Christensen i UP. Han var også på Mæl søndag, og det var en lagt travlere dag på jobben som politimann i UP.

- Det var jo nesten helt vilt. Det kan godt hende vi dukker opp igjen her på Mæl i løpet av påska, sier Anders Rekdal Christensen.


Artikkeltags