Gå til sidens hovedinnhold

Medlemsmøte Rjukan radiumforening

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Randi ønsket alle velkommen til et nytt arbeidsår med noen kloke ord fra liten snerten bok hun hadde med seg. Det er veldig hyggelig at så mange kunne komme til oss i denne kulda. Spesielt ønsker vi Rupert Derben velkommen som har tatt turen til oss i dag. Referatet fra forrige møte som var årsmøte ble lest opp. Vi har fått mange pins fra kreftforeningen. Disse ble delt ut på møtet. De som blir til overs blir mest sannsynlig solgt på messa.

Gunnbjørg har ikke helt satt dato for påskemesse, eller hvor det skal være. Styret har diskutert om vi skal arrangere Kreftdagen i år også og har kommet fram til at vi prøver i år også. Gurli sjekker om Eldres Hus har plass til oss i oktober. Giroene til medlems-kontingentene blir kjørt ut til neste møte, slik at vi kan få dem ut før vi avslutter før sommeren.


Da neste medlemsmøte kolliderer med et annet møte, må vi forskyve det en dag. Møte blir derfor tirsdag 9. april.

Så ønsker vi igjen velkommen til Rupert Derben. Han framført mange egenkomponerte innholdsrike sanger for oss. Han fortalte også litt om seg selv slik at vi skulle bli litt bedre kjent med han. Tusen takk!

Kjøkkendamene svikter aldri og nydelige snitter med kaffe ble servert. Forsamlingen koste seg og praten gikk for fullt. Åresalg stod for tur og pengene satt løst også denne kvelden. Etter at de heldige fikk sine gevinster kunne Randi nok en gang takke for fremmøtet og ønske vel hjem og selvfølgelig velkommen tilbake til møtet i april.