Spørsmålene raser gjennom hodet bare man ser tallkombinasjonen, og når den dukker opp i snøkavet på Rjukan, kan vi ikke unngå det.

Spekulasjonene gikk stort om Rjukan og Tinn skulle bli åsted for innspilling av den 25. James Bond-filmen "No Time to Die". Rjukan var lenge med i kampen som et av innspillingsstedene, og ordfører Steinar Bergsland jobbet ivrig for å få verdens lengstlevende film-franchise til filmbyen Rjukan, uten å lykkes. Men en rekke scener er spilt inn i Norge, blant annet i Nittedal og på Atlanterhavsveien, men under stort hemmelighold.

Det har mange glemt, siden det hele skjedde før koronapandemien. Filmen ble en stor suksess, selv om den ble utsatt to ganger under pandemien og da 2021 var omme, var det bare Tre nøtter til Askepott som kom foran James Bond på besøksstatistikken på Rjukan kino.

Hvem blir nye Bond?

Men samtidig som spekulasjonene nå går høyt i internasjonale medier om hvem som skal overta stafettpinnen som James Bond etter at Daniel Craig sa takk for seg som den berømte agenten, så blir vi påminnet saken på en parkeringsplass i Rjukan sentrum.

Vi skal ikke si det er agent James Bond som sonderer forhold og innspillingssted før den 26. Bond-filmen som ventes på kino i 2025, og at skiltet var behørig tildekket av snø, men vi skimtet at det stod 007 under snøen, og ser fram til å få vite hvem den nye James Bond blir.

Men agent 007 kjører vel ikke Volvo, slev om en Volvo var den viktigste film-bilen som gikk igjennom Tinnsjøisen under produksjonen av "Snømannen" her i Tinn. Og vi kan vel bare avlutte det med at den nye James Bond neppe er svensk...

Det er Aaron Taylor-Johnson som gir dårligst odds om han skulle bli den nye Bond, i skrivende stund til 2-1 og det ryktes om at det holdes samtaler med han rundt dette. Ikke langt bak er Henry Cavill 9-4, mens mer ukjente Rege-Jean Paige holdes til 13-2 og James Norton på fjerde med 8-1 i odds.