Christer Falck er på Rjukan og ber om hjelp!

Artikkelen er over 2 år gammel

- Hjelp! Vi er ikke mange nok! Ta kontakt med meg på messenger, og bli med og hjelp meg, er dere snille! TV-kjendis Christer Falck trenger hjelp fra velvillige tinndøler som kan hjelpe med å pakke luksusboksen med Motorpsycho han har laget. Da han kom til Rjukan idag innså han at han sliter. 26 paller skal med LP- CD, og Bøker skal pakkes i esker før helga.

DEL

TV-personlighet, kjendis kjent fra bl.a. Robinson Island, musikkbransjemann og initiativtaker til høytravende idéer Christer Falck ankom CD-fabrikken Polyvox på Rjukan med Rjukanekspressen idag for å organiserer pakkinga av den nye crowdfundede luksuspakka "A box ful of Demons", en lekker samleboks som inneholder tre eksklusive LP'er, CD'er og bøker, sant kort og bokser, samt noen signerte eksemplarer.
Samlinga er allerede utsolgt, men Christer har noen få tilovers som han er villige til å gi bort til noen snille tinndøler som kan være med å hjelpe med å pakke onsdag kveld og hele torsdagen.

- Det er litt krise. Det er mer enn jeg har regnet med som skal pakkes, og jeg trenger minst fem som skal bli med ikveld og imorra.
Så belønner jeg dem med en samleboks som det allerede er skikkelig rift om, sier Christer Falck.
Han ber de som er villige til å hejlpe om å ta kontakt med ham på Messenger eller via facebook.
- De første som melder seg og kan blir idag og imorra er sikra en slik unik samling, sier Falck. Og så får de jo gleden av å treffe Christer og slå av en prat på samlebåndet med ham også.

Og det er blitt en flott samleboks.
- Jeg har ikke sett resultatet før nå, men den er jo rålekker. Målet var å lage verdens flotteste samleboks, og dette er en boks som kommer til å vinne priser, sier Falck, og beundrer verket idet han får se det første gang.
- Dett er virkelig fantastisk, men nå må jeg se å få pakka, sier Falck, som selv står på med pakkejobben.

De fleste husker at Christer Falck fikk god hjelp da han hadde rota seg opp i tilsvarende trøbbel med den stroe samleboksen til Raga Rockers som ble finansiert på samme måte, og som også ble pakket på Nordens eneste CD- og DVD-fabrikk, her på Rjukan.
- Da var det et større opplag, men her er det nok litt mer å pakke, og mer som skal sendes hit og dit, og jeg må være ferdig fredag så jeg får henta de to ungene mine også, ler Falck, som virkelig håper at noen blir med og hjelper til onsdag kveld og torsdag.

Artikkeltags