Mye fyll og bråk – politiet uten kapasitet til å rykke ut på alt

TELEMARK: Det har vært mye å gjøre for politiet i Telemark i natt, men ifølge oppdragsleder var det få alvorlige hendelser.

DEL

(Telemarksavisa) Politiet Sør-Øst har rykket ut på utallige meldinger natt til lørdag. Mange av dem uten at det har vært noe, samtidig som at flere måtte bortprioriteres.

– Vi har reist ut på mange meldinger, men i mange tilfeller har det ikke vært noe. Samtidig har vi ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alt. Da særlig på meldinger om høy musikk og festbråk, opplyser oppdragsleder Heidi Scisly til TA.

Ungdomsfest

Spesielt i Langesund har det vært mye bråk og fyll.

– Det har primært vært ungdommer, der det har vært støymeldinger på høy musikk. De har fått pålegg om å roe seg ned, men vi fikk flere klager og til slutt måtte politibåten bli liggende i havna. Da roet det seg ned, sier oppdragslederen.

En 25 år gammel mann ble også bortvist fra Langesund etter å ha vært kranglete og beruset.

Pågrepet

I Kverndalsgata i Skien ble en fører i slutten av 20-årene stoppet med mistanke om påvirkning av narkotika. Føreren ble anmeldt for forholdet.

På Einaren i Skien ble en mann pågrepet like etter midnatt.

– Han kjørte uten førerkort og det ble tatt prøver etter mistanke om Cannabis. Vi fant også gjenstander i bilen som det ble gjort beslag i. Dette vil bli etterforsket utover dagen i dag, sier oppdragslederen.

I Enggravlia har politiet i løpet av natten ryddet opp i et ungdomsopprør.

– Det var en ungdomsgjeng som kranglet om motorsykler. Det skal blant annet ha blitt kastet stein på veggen til melder.

Artikkeltags