Og når et tilbud er for godt til å være sant så er det som regel det. Slik er det også med den nye proffe svindelposten som ser ut som om den kommer fra verdens mest populære strømmetjeneste for musikk Spoitify, med grønn spotify-bakgrunn som med troverdig glede forteller deg at du nå kan få Spotify for bare 10 kroner i måneden! Som du ser på bildet over er det både tilforlatelig og dyktig utført, med spotifylogo, korrekte farger og profesjonelt utført design får du tilbudet om:

"Spotify Premium til kun 10,- per måned.

Lage personlige spillelister
Få skreddersydde musikkanbefalinger
Spille av musikk offline
Med Spotify Premium kan du lytte til favorittmusikken
Din overalt - helt uten irriterende reklame.
GÅ TIL SPOTIFY"

Det eneste mystiske med eposten er altså en usedvanlig god pris på et musikkabonnement du vanligvis betaler 99, 109 eller 139 kroner for.
Trykker du på linken kommer du til noe helt annet enn spotify men til adressen lakelovesong.com. sannsynligvis blir du da utsatt for et phising-forsøkt eller ID-tyveri. Derfor må du ikke klikke på linkene i eposten. er du i tvil om slike eposten, er det beste tipset å bevege musepekeren over linken og se hvilken adresse som kommer opp, og når det ikke har noe med korrekt avsender å gjøre bør alle alarmbjeller ringe.
Erfaringer viser likevel at mange som lar seg lure. Men nå har du fått advarsel også om denne.