Tyverialarm i Austbygde - hvit og rød kassebil stakk i full fart

KASSEBIL: En slik kassebil ble observert i vill fart mot Austbygde i kveld. Bilene på bildet har ingenting med saken å gjøre.

KASSEBIL: En slik kassebil ble observert i vill fart mot Austbygde i kveld. Bilene på bildet har ingenting med saken å gjøre.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

I kveld ved 19-tiden ble personer observert da de var i ferd med å ta med seg en firehjuling i bunnen av Granlundbakken i Luråsgrenda. Det var først Helge Olav Lurås som så det som virket som et tyveriforsøk. Øyvind Rue som har meldt om hendelsen på nettsiden austbygde.no forteller at Lurås så en hvit og rød kassebil som hadde rygget inn til en firehjuling bak en garasje. Lurås kjørte mot kassebilen med traktoren sin, og da forsvant den øst-europeiske kassebilen i retning Tessungdalen

Øyvind Rue var på vei til Luråsgrenda for å hente firehjulingen for broren sin Tarjei Rue, og der møtte han Helge Lars. Karene ble stående og prate om hendelsen en stund, så plutselig kom kassebilen tilbake i retning Austbygde.

- Jeg kastet meg i bilen og fulgte etter. Jeg ville ha tak i registreringsnummeret på bilen. Etter en stund svinget den inn ved Lurheim, og jeg fulgte etter. Da virket det som de inni kassebilen skjønte at jeg fulgte etter. Plutselig spant bilen av gårde mot Austbygde i en voldsom fart. Jeg prøvde å følge etter, men ga meg raskt. Det ble for farlig, forteller Øyvind Rue, som også opplyser at det også var vanskelige mobilforhold i området, og at det derfor var vanskelig å kommunisere med politiet eller andre.

- Fikk ikke med meg registreringsnummeret, men det sto med store bokstaver DPD på siden av den hvite kassebilen. Dørene bak var røde. For det jeg vet kan kassebilen være stappa med tyvgods. Anbefaler alle i Tinn og følge med framover. Om kassebilen fortsatte mot Hovin og Bolkesjø, eller mot Atrå og Mæl vet jeg ikke, forteller Øyvind Rue.


Artikkeltags