Røvern opp i 100.000 kroner

VIFTER MED PENGA: Jan Roger Næset vifter med tusenlappene når han forteller at Radio Rjukans Røver nå går helt til 100.000 kroner

VIFTER MED PENGA: Jan Roger Næset vifter med tusenlappene når han forteller at Radio Rjukans Røver nå går helt til 100.000 kroner

Gevinstpotten på lokalradioens Radiobingo øker nå fra 70.000 til 100.000 kroner, og innfører en bonøsrøver på 10.000.

DEL

Det er helt nye regler i en revisjon av Bingoforskriften under Loven om Pengespill, populært kalt pengespilloven, som åpner for at byggepotten i radiobingo kan økes fra 70.000 til 100.000 kroner, og Radio Rjukan hiver seg på så fort som mulig.

Regelendringen gjøres for at radiobingo skal være mer konkurransedyktig i det norske spillmarkedet.

- Det er en stor begivenhet for oss og spillerne! Radiobingoen er Radio Rjukans viktigste inntektskilde foran radioreklamen, og premienes størrelse veit vi er viktig for spillerne. Jeg tror at 100.000 i Røverpotten kan bety at flere blir med å spiller bingo på radio, sier bingoansvarlig Jan Roger Næset, og vifter med kontanter og et lurt blikk i øyet.

- Høyest vinnersjanse

- Omsetningen øker når Røvern øker, og høy premie er viktigste årsaken til at folk spiller, selv om det er mye underholdning og spenning i å spille i seg selv, sier Næset, som håper på at flere blir med å spille radiobingo hver onsdag.

- Du må huske på at det ikke finnes noe spill med høyere sjanse til å vinne enn radiobingo, og så er det et sosialt spill å spille med venner, som flere burde prøve, sier lokalradioens bingogeneral, og viser til at det er mange sjanser hver onsdag.

- Vi fortsetter med Lykkeliten på 5.000 kroner, og innfører også en Bonusrøver i på 10.000,- som går fra Røverpotten dersom de går ut, sier Næset, og forteller at Røvern skal bygges med 5.000 i uka som før, hvis den ikke går. Igang med én gang

Onsdag er det 100.000 kroner i Røverpotten fra start.

- Vi måtte vente på nytt opplag med bingobonger, så derfor starter vi nå. Og Røvern kom på topp på 70.000 for noen uker siden, så da kan vi starte med 100.000 fra første uka med nye regler, sier Næset, som ber folk ta kontakt dersom de trenger hjelp med hvordan bingospillet funker.

- Jeg tror mange nye kan få lyst til å prøve seg med både ny bonusrøver og en høyere røverpott, sier Næset, som veit hva han snakker om. Han fikk sammen med Odd Terje Mathisen fikk Tinn kommunes frivillighetspris for kort tid siden, etter over 30 år med frivillig bingosendinger en gang i uka på Radio Rjukan.

- Det er morro med noe nytt, og jeg tror folk liker at de får større mulighet til større premier, sier Næset.

Artikkeltags