Christian Lauluten på Farmen onsdag

SJARMØR: Gaute fra Farmen lot seg sjarmere av denne firbente krabaten. Christian Lauluten skal fortelle mer om finsk lapphund i TV-ruta i onsdag.

SJARMØR: Gaute fra Farmen lot seg sjarmere av denne firbente krabaten. Christian Lauluten skal fortelle mer om finsk lapphund i TV-ruta i onsdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag får TV-seerne i tillegg til drama og intriger i Finnskogen og en dose kunnskap. Og kunnskapen er det en tessungdøl som vil komme med. Tema er finsk lapphund.

DEL

Hunden på Farmen heter Elma og ble presentert for fjernsynspublikumet 25.september. Elma har ikke bare smelta hjerta til deltagerne på årets Farmen, men også TV-publikum. Hunden er av typen finsk lapphund, og en av de fremste ekspertene på denne hunderasen, som mange i Tinn vet, er Christian Lauluten fra Tessungdalen.

Christian Lauluten og hundekollega Linda Gran møtte Gaute Grøtta Grav og produksjonsteamet bak Farmen i Drammen Hundepark for å fortelle om rasen. Det er dette møtet som vises på TV2 onsdag. De fra Tinn som vil få med seg hvordan den flinke og kunnskapsrike tessungdølen klarer seg på TV må følge med på Farmen.

Sjøl så tar Christian Lauluten det helt knusende med ro. Hvordan han tar seg ut på TV er han ikke opptatt av.

- Så lenge jeg kan snakke om ting som engasjerer meg så jeg trygg på at det går bra, sier Christian, som forteller at hunderasen finsk lapphund har lange tradisjoner i Tinn, og at det er hyggelig at det er nettopp denne rasehunden som nå får sin velfortjente oppmerksomhet.


Artikkeltags