-Ta en lapp og gi en gave til noen som trenger det

Rhdr: Rjukan frivilligsentral skal i år, sammen med Røde Kors, arrangere  «Julegaven».  Åshild Langeland og Bjørn Halvard Sauro håper de på den måten kan gjøre julen en hyggelig opplevelse for flest mulig av barna i Tinn.

Rhdr: Rjukan frivilligsentral skal i år, sammen med Røde Kors, arrangere «Julegaven». Åshild Langeland og Bjørn Halvard Sauro håper de på den måten kan gjøre julen en hyggelig opplevelse for flest mulig av barna i Tinn.

Artikkelen er over 1 år gammel

Rjukan frivilligsentral skal i år, sammen med Røde Kors, arrangere «Julegaven». Jula er ikke bare kos for alle barna i Tinn, det ønsker de å gjøre noe med.

DEL

I Tinn er det familier som opplever julen som vanskelig i forhold til økonomi, julegaver og julemat. Derfor inviterer frivilligsentralen og Røde Kors folk til å gi julegave til barn som trenger det.

Ideen kommer fra Notodden, og i fjor fikk de inn rundt 100 ønsker, og det ble gitt like mange gaver og vel så det.

Under 18 år

Røde Kors omsorg og Rjukan frivilligsentral ønsker å prøve å bidra til at julen blir en fin tid for alle, og vår målgruppe er barn under 18 år.

-De som ønsker kan ta kontakt med oss i forhold til et julegaveønske til barnet eller barna sine. Disse ønskene blir anonymisert og skrevet på et julehjerter som henges opp i juletreet på torget. Det er veldig viktig å skrive kjønn og alder på barnet, forteller leder av frivilligsentralen Åshild Langeland, som oppfordrer de som ønsker å bidra med en ekstra julegave til jul, plukke med seg et hjerte og kjøpe en gave. Gaven leveres på Rjukan frivilligsentral som bringer gaven videre.


Artikkeltags