Landskappleiken holder åpent hus

Hovednemnda for Landskappleiken møter alle som er interessert i å få informasjon om det som skal skje på Rjukan 24 - 28.juni.

DEL

Målet er at Landskappleiken i Tinn skal bli en folkefest for alle, både tilreisende og innbyggere. Hvordan få til dette er en jobb for tinnsamfunnet. Landskappleiken ønsker å informere om hva som skjer de hektiske dagene i juni. Derfor arrangerer de åpent informasjonsmøte onsdag 19.februar i lokalene til Rjukan næringsutvikling i Skriugata.

Kjenne sin besøkelsestid

- Da er det viktig at alle bidrar på sin måte.Handelsstand og næringsliv må kjenne sin besøkelsestid, for det kommer til å vrimle med folk i sentrum,- og pengene sitter ofte løst i slike anledninger, sier Olav Ulleren fra hovednemnda for Landskappleiken.

Gjestfrihet

Tinns befolkning er etter det Oalv Ulleren vet, godt kjent for sin gjestfrihet, og det blir spesielt viktig at vi alle viser oss fra vår beste side når det kommer 5000 gjester på besøk.

- Fortsatt har vi bruk for mange frivillige som kan bidra til å gjøre arrangementet til en suksess.

Men skal vi lykkes har alle behov for best mulig informasjon om det som skal skje,- både smått og stort. Der skal vi bli flinkere framover. Møtet på onsdag er spesielt rettet mot bedrifter, forretninger, organisasjoner og sponsorer. Vi håper flest mulig finner veien, oppfordrer Olav Ulleren.


Artikkeltags