Vera manglet krefter

GIKK TUNGT: Vera Flatland var både skuffet og misfornøyd med innsatsen i distanserennet i skøyting i juniornorgesmesterskapet.

GIKK TUNGT: Vera Flatland var både skuffet og misfornøyd med innsatsen i distanserennet i skøyting i juniornorgesmesterskapet.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vera Flatland var skuffet etter åpningsrennet i junior-NM hvor det ble 31.plass.

DEL

Hun var innstilt på å vise seg frem fra en helt annen side på tikilometeren. Det skulle vise seg at det ble vanskelig for Atrå-jenta.

Lysten

-Jeg er naturligvis ikke fornøyd med at jeg får en dårligere plassering på tikilometeren enn det jeg hadde på femkilometeren. For jeg var lysten på å vise at jeg var bedre enn fredagens resultat kunne tyde på. Men jeg hadde rett og slett ikke krefter til å gå fortere denne gangen. Jeg var i dårligere form enn jeg trodde, sa Vera til Rjukan Arbeiderblad da det andre individuelle rennet var unnagjort på Savalen, hvor det var tøffe løyper og vinterlige forhold.

Vera som presterte karrierebeste da hun ble nummer åtte i et norgescuprenn på Åsen på Romerike for en knapp måned siden, har prøvd å gjøre det samme inn mot denne rennhelga som hun gjorde inn mot de tre forrige norgescuprennene. Det i håp om at det skulle gi henne nye topplasseringer. Flatland fikk ikke den samme uttellingen og var skuffet over at det gikk så tungt som det gjorde i det som var vinterens aller viktigste rennhelg.

Tøffe løyper

Vera Flatland ville ikke bruke den tøffe tikilometersrunden som unnskyldning for at det gikk mye tråere enn hun hadde sett for seg. Samtidig var hun tydelig på at det hadde lite for seg å grave seg ned. Heddal-løperen var innstilt på å legge de to individuelle løpene bak seg og ikke minst se fremover. Det kommer nye viktige renn allerede om knappe tre uker. Den yngste av Flatland-søstrene har allerede sanket så mange norgescuppoeng at hun får gå finalen på Lygna.

-Jeg tar sikte på å legge inn en ny solid treningsperiode nå. Det i håp om at det skal være mulig å bygge opp en formtopp til norgescupfinalen hvor det er mange poeng å kjempe om, sa Vera som vil være storfornøyd med sesongen uavhengig av hva som skjer på Hadeland den siste uka i mars.

Selv om hun mislyktes i de individuelle rennene i det som var hennes andre junior-NM.

Artikkeltags