Fikk ikke kveldskebab - politi og brannvesen måtte rykke ut

Av

Det skjedde mye i Telemark fredag kveld, men episoden der politi og brannvesen rykket ut til Austbygde for roe ned en person som ikke fikk kveldskebaben sin, er kanskje litt spesiell

DEL

En 18-åring klarte ikke å oppføre seg under et arrangement på Herøya i Porsgrunn fredag kveld, og politiet rykket ut til adressen.

Den unge mannen er nå anmeldt for å ha slått til en vakt på stedet, samt forulempet en taxi-sjåfør ved å legge ham i bakken, opplyser politiet på Twitter.

Utrykning - fikk ikke kebab

Klokka 23.38 ble alarmen utløst ved en institusjon i Tinn Austbygd. Både brannmannskaper og politi ble dirigert til stedet.

- Det var en 15-årig beboer som var amper og forbannet på grunn av at han ikke fikk kebab til kveldsmat. Forholdet ble ordnet på stedet, og gutten ba om unnskyldning, skriver politiet på Twitter.

Det har også vært noen eksempler på trafikkforseelser i løpet av natta.

Klokka 00.45 ble en mannlig bilist i 20-årene fratatt førerkortet i Bøgata. Årsak: Frontruta på bilen han kjørte var islagt.

Påvirket og uten lappen

Noe senere ble en annen mannlig bilfører i 20-årene stanset i Heddalsvegen på Notodden. Han blåste til over lovlig verdi, og ble tatt med for å avgi blodprøve. Det endte i anmeldelse og førerkortbeslag, melder politiet.

I Skien ble en kvinnelig bilfører i 30-årene stanset i Sandviksvegen. Da var klokka blitt 01.48. Politiet mistenkte at hun kjørte i påvirket tilstand. Føreren kjørte også uten førerkort. Kvinnen måtte avgi blodprøve og forholdet blir anmeldt.

Artikkeltags