RA tar tempen på Tinn

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sykehuset Telemark ønsker å selge Rjukan sykehus til Tinn kommune. Prisen på sykehuset er nå redusert, og Høyre, Arbeiderpartiet og Venstre ønsker at kommunen skal slå til. Posisjonen, Senterpartiet og SV sier nei. Hva mener du?

DEL

Direktøren i Sykehuset Telemark, Tom Helge Rønning, ville nylig selge Rjukan sykehus til Tinn kommune for 13. millioner kroner. Opposisjonen, Ap og Høyre mener dette er et godt tilbud. Posisjonen, Sp og SV er ikke fullt så begeistret, og vil trolig si nei.

Torsdag i kommunestyret blir det bestemt om Tinn skal holde liv i prosjektet med å skaffe virksomhet til Rjukan sykehus, eller ikke. Blir det flertall for å legge ned sykehusprosjektet, betyr det også nei til å kjøpe Rjukan sykehus.

Direktøren i Sykehuset Telemark, Tom Helge Rønning, vil selge Rjukan sykehus til Tinn kommune for 13 millioner kroner. Tilbudet fra Rønning kom dagen før formannskapet behandlet forslag om avvikling av prosjekt Rjukan Medisinske Senter.  Uryddig av Rønning mener rådmann Rune Lødøen og ordfører Bjørn Sverre Birkeland.  Ap og Høyre stemte i mot avvikling og for at Tinn kommune går i dialog om sykehuskjøp. Men posisjonen med Sp og SV sørget for flertall for avvikling.

Torsdag vil kommunestyret avgjøre om Tinn prosjektet med å skaffe virksomhet til Rjukan sykehus skal avvikles. Blir det flertall for å legge ned sykehusprosjektet, betyr det også endelig nei til å kjøpe Rjukan sykehus.

Hva mener RAs lesere?

Artikkeltags