Stenger E134 i to og et halvt døgn

STENGER: Det skal sprenges i fjell. Dermed stenger både E134 og jernbanen. Foto: Kjell Wold, Statens vegvesen

STENGER: Det skal sprenges i fjell. Dermed stenger både E134 og jernbanen. Foto: Kjell Wold, Statens vegvesen

Av

Skal du reise til Drammen, Oslo eller verst av alt - nå et fly på Gardermoen. Beregn god tid...

DEL

(Telemarksavisa) På grunn av sprengningsarbeider på Steinberg, blir E134 stengt i to og et halvt døgn, neste helg. Det melder Statens vegvesen. Og da kan det bli lange køer på den gamle Drammensveien som går om Hokksund eller du kan kjøre om Mjøndalen til Vestfossen. Kronglete blir det uansett og det vil ta tid. Det vil ramme alle som skal til og fra Oslo/Drammen - Notodden eller forbi disse punktene.

Stengt i 58 timer

Veien mellom Mjøndalen og Hokksund stenges i tidsrommet klokken 20 fredag kveld 23. august til klokken 06 mandag morgen 26. august.

Arbeidet med utsprenging av fjellskjæringer tett på jernbanen må skje samtidig med at Bane NOR har stengt Sørlandsbanen på den aktuelle strekningen denne helgen.

Og det kan være smart å legge inn minst en  halvtime ekstra slik at ikke stressfaktoren blir for høy. Omkjøringene kan bli flaskehalser selv om kapasiteten erc relativt god.

Midtdeler kommer

Fjellsprengningen skjer for å gi plass til å utvide E134 for å gi plass til midtrekkverk mellom kjørebanen. Dette trafikksikkerhetstiltaket skal redusere antall ulykker på strekningen. Omkjøring skjer på nordsiden av Drammenselva mellom Krokstadelva og Hokksund.

Artikkeltags