Ruteknusing, hytteinnbrudd og avistyveri

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: En mann knuste ruter på et utested og en annen stjal to poser med dagens aviser.

DEL

(Telemarksavisa) Politiet i Sørøst har så langt ikke meldt om de helt store hendelsene fra natta som gikk.

Rundt midnatt mottok politiet en melding om hærverk i P. A. Heuchs gate i Kragerø. Tre gjester på et utested hadde knust noen ruter på stedet. Politiet dro ut til adressen, og på vei dit fikk patruljen stanset tre personer som passet til beskrivelsen av gjerningspersonene.

- Vi har kontroll på gjerningspersonen. En av de tre som ble anholdt er den mistenkte ruteknuseren. Patruljen har snakket med vitner som har sett hendelsen, oppsummererer politiet i Sørøst. Politifolkene opprettet sak etter hærverket.

Full mann ville kjøre bil

I Skotfossveien i Skien greide både privatpersoner og politibetjenter å avverge fyllekjøring natt til lørdag. Det gikk ut en melding om at flere personer forsøkte å stanse en full mann som ville kjøre bil fra stedet.

- Den fulle mannen løp fra stedet men de som avverget kjøringen fikk kontroll på nøklene. Patrulje rykket ut og tok over nøklene samt fikk kontroll på mannen, skriver politiet i sin logg.

I Tinnesgata på Notodden ble en person slått i ansiktet i natt. Uoverensstemmelsen fant sted på en privat adresse. En patrulje dro ut til adressen, men gjerningspersonen hadde forlatt stedet før politiet ankom.

- Fornærmede er i god behold. Vi leter etter gjerningspersonen, opplyser politiet.

Avslørt etter tyveri av aviser

Klokka 03.15 ble en mannlig bilfører i midten av 20-årene stanset i Lunde. Det viste seg at han var påvirket av alkohol. En utåndingsprøve avslørte at han hadde en alkoholkonsentrasjon over det som er tillatt. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet ble beslaglagt, noe Nome-mannen samtykket i.

Fra Porsgrunn sentrum kom det tidlig lørdag morgen en melding om en person som stjal to poser med dagens aviser. Uvisst hva han skulle gjøre med dem, men patruljen søkte i området og påtraff to menn. Den ene hadde de stjålne avisene og ble pågrepet på grunn av mange uoppgjorte saker.

Han andre var etterlyst fordi han ikke har møtt til soning. Han ble også pågrepet.

Lørdag morgen ble det også meldt om innbrudd i flere hytter i Såsteinsundet i Bamble:

- Foreløpig ukjent skadeomfang. Hyttene har såpass utilgjengelig beliggenhet at politiet ikke har kapasitet til åstedsundersøkelse nå i helgen. Følges opp med anmeldelser til uka.

Artikkeltags