Gå til sidens hovedinnhold

- Om Venstre kommer sterkere tilbake får vi se på

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Med 2,5 % kom dessverre ikke Tinn Venstre inn i kommunestyret denne gangen. Det er leit for et lokallag som ønsker å bidra, men slik er det — det er velgerne (heldigvis) som skal gi tillit i et demokrati — og vi har dessverre ikke fått den tilliten.
Jeg vil på vegne av Tinn Venstre takke alle som har gitt Venstre sin stemme i år — det setter vi stor pris på, og vi manglet kun et par stemmer for å komme inn.
De siste tre og et halvt åra har vi drevet aktiv opposisjonspolitikk utenfor kommunestyret, og har vært med på å presse fram lekeapparater i Tveitoparken, videooverføring fra kommunestyret — og ikke minst har vi vært pådriveren for å få på plass finansieringen av Tungtvannskjelleren på Vemork. Det mener jeg at vi kan være stolte av!
Om Venstre kommer sterkere tilbake får vi se på, men det bør være plass til et parti som står opp for liberale rettigheter, liberale verdier og en liberal økonomisk politikk — også i Tinn.
Vi får ønske de folkevalgte i Tinn lykke til i den kommende perioden, og får håpe at folk blir fornøyde med valget de har tatt.