Det er klart for ny storfilm på kino med en fin rolleliste. The King's Man har Ralph Fiennes og Gemma Arterton med i hovedrollene sammen med supertalentet Harris Dickinson. I tillegg møter du kjente travere som Matthew Goode, Charles Dance, Daniel Brühl og Rhys Ifans.

- De to første Kingsman-filmen har gått veldig bra på kino, og The King's Man er en prequel til Kingsman-filmene, og tar oss med tilbake til hvordan det hele begynte, forteller Jenbergsen om filmen som hadde førpremiere onsdag like før nyttår og som nå får ordinær premiere fredag.

Det er den tredje Kingsman-filmen, som alle er regissert av engelske Matthew Vaughn, men denne tar deg altså tilbake til hva som skjedde før de to andre, da det hemmelige etterretningbyrået ble dannet.
De to første filmene, The Kingsmen: The Secret Service (2014) og The Kingsmen: The Golden Circle (2017) gikk akkurat like godt på kino, og spilte inn 3,6 milliarder kroner bare på kino, så forventningen til den nye er at den skal kopiere det, selv i koronatider.

Da en gruppe med noen av historiens verste tyranner og kriminelle genier samles for å planlegge en krig som vil utrydde millioner av mennesker må én mann kjempe mot tiden for å stoppe dem. I The King's Man blir vi altså kjent med opprinnelsen til det aller første uavhengige etterretningsbyrået.

- Det er bare 50 plasser per forestilling på grunn av de koronarestriksjonene fra regjeringen, og du må huske å ha på deg munnbind når du kommer og går. Du kan ta det av etter at du har satt deg i salen, sier Jenbergsen, som ønsker velkommen på kino. Der er foreløpig satt opp fire forestillinger med filmen den kommende uka.