Gå til sidens hovedinnhold

Ordføreren med sterk bønn til pensjonerte helsearbeidere: – Hjelp oss!

Tinn kommune håper pensjonerte med helsefaglig bakgrunn kan melde seg til vaksinetjeneste. – Vi går inn i en kritisk tid i forhold til vaksineringen i Tinn, med flere og flere vaksinedoser som skal settes. Og nå trenger vi hjelp, sier ordfører Bergsland.

– Er du helsepersonell og vil hjelpe oss gjennom koronakrisen? Også pensjonerte helsearbeidere får nå full lønn uten at det går ut over pensjonen. Tinn er i en avgjørende fase i forhold til vaksineringen, antall doser vi øke uke for uke fram til sommeren. Vi har fra før stort trykk på helsetjenestene generelt. Derfor går vi nå ut med en bønn til alle helsearbeidere som ikke er i jobb: Hjelp oss, vi trenger dere, oppfordrer ordfører Steinar Bergsland.

Ta kontakt

Nylig åpnet det nye smittemottaket i næringsparken på Rjukan, og det er her ordfører Bergsland og Tinn kommune ønsker å øke bemanningen.

– Vi går noen uker i møte med en krevende bemanningssituasjon i helsesektoren. Folk må ut i ferie, mange har hatt stor arbeidsbelastning under denne pandemien og vi trenger derfor folk som kan avløse disse. Derfor går vi nå ut med denne oppfordringen, sier Bergsland, som selv er kontaktperson for dem som måtte ønske å bidra i denne krevende tiden.

– Det er bare å ta kontakt med Tinn kommune eller meg, understreker han.

Og kan du bidra ta kontakt med ordfører Steinar Bergsland på tlf. 404 02 513.

Vaksineringsfarten øker

De siste signalene ordfører Steinar Bergsland har fått fra myndighetene er at vaksineringsfarten vil akselerere uke for uke framover.

Derfor er det viktig å ha nok helsepersonell for å holde tritt med vaksineringsplanen.

Pensjonerte helsearbeidere vil jo selv være ferdig vaksinert når vaksineringen øker i omfang, men Bergsland har stor forståelse for at noen må takke nei på grunn av sårbare mennesker i nær krets.

– For kommunehelsetjenesten er det viktig å stå så godt rustet som overhodet mulig for å få dette til å gå rundt de neste månedene, og dette skal vi klare, men akkurat nå trenger vi hjelp, avslutter Steinar Bergsland.