(Telemarksavisa)

Det forteller Ivar Magnesen, daglig leder for SHI Holding, som er ny eier av Camp Vierli.

Magnesen eier og driver også Raulandsfjell leilighetshotell og alpinsenter, Rauland Fjellkafe og Hagen Camping. Det er hit skaterampen som står utenfor Camp Vierli, nå Austbø Hotell, skal flyttes.

– Raulandsfjell er et sted hvor det satses på aktiviteter. Her har vi alpinanlegg og volleyballbane, og vi tenker at skaterampen vil passe godt inn der, sier Magnesen.

Med åpning av et nytt hotell meldte også behovet seg for flere ansatte.

– Vi har fått mer respons enn forventet, og har klart å få tak i noen av de vi skal ha. I tillegg er vi også glad i å bruke lokal ungdom som ekstrahjelper, forteller Magnesen.

Han ser fordeler av å drive flere overnattingssteder i Rauland.

– Først og fremst synes vi det er gøy å drive hotell, og liker å holde på på Rauland. I denne bransjen kan det være vanskelig å holde på ansatte, så når vi kan bruke de ansatte på flere steder kan vi sikre faste, heltidsstillinger, sier Magnesen.

2. juli åpner de dørene til Austbø Hotell. Det er Sebastian Magnesen som blir daglig leder for Austbø Hotell.

– Det ble litt hastverk, for det er ikke så lenge siden vi tok over. Hotellet var i drift før det ble stengt på grunn av korona, så vi kommer ikke til å gjøre store endringer før åpningen, sier Magnesen og forklarer at de har en langsiktig vedlikeholdsplan for hotellet.