Plukker norgescuppoeng

HAR MER INNE: Vilde Flatland følte ikke at hun fikk tatt ut potensialet på helgas klassiske tikilometer på Veldre.

HAR MER INNE: Vilde Flatland følte ikke at hun fikk tatt ut potensialet på helgas klassiske tikilometer på Veldre.

Av

Vilde Flatland fortsetter å plukke norgescuppoeng. Atrå-jenta hadde 20.beste tid i U 23-klassen i norgescuprennet på Veldre.

DEL

Vilde var allikevel ikke fornøyd. Først og fremst fordi hun følte at hun hadde mye mer å gi og ikke fikk ut potensialet. Det gikk ikke spesielt lett for den målbevisste tinndølen som foran denne sesongen både spisset satsingen og økte treningsdosene. Det falt seg naturlig ettersom hun fikk plass på Team Veidekke Innlandet som er et slags regionlandslag.

-Jeg må innrømme at jeg før sesongstart hadde forhåpninger om at jeg skulle få et løft både prestasjon og resultatmessig da jeg kom inn i en bedre treningsgruppe. Men det har jeg faktisk ikke gjort. Så langt har jeg ikke fått uttelling for det treningsarbeidet som jeg har lagt ned, sa Vilde som på ingen måte har resignert selv om det har gått tråere enn hun kunne ønske.

Viktig å være tålmodig

-Det er viktig å være tålmodig i denne idretten ettersom det går litt i bølgedaler. Jeg håper jeg på sikt får igjen for den jobben jeg har gjort både det siste året og over tid. Jeg velger å tro det ettersom jeg har fått betalt for det jeg har gjort på treningsfronten tidligere, sa 21-åringen som var skikkelig skuffet da hun hadde gjort unna det første norgescuprennet på Hedmarken i helga

Vilde Flatland hadde før start forhåpninger om at det skulle være mulig å gå fortere enn det gjorde. Likeså at hun skulle få en bedre plassering. For hun har i flere renn i vinter bevist at hun er god nok til å gå seg inn blant de 15 beste i U 23-cupen og samtidig være med å kjempe om topp ti-plasseringer dersom alt klaffer. Hun var opptatt en ting etter rennet og det var å nullstille seg.

Har lagt skuffelsen bak seg

-Jeg har nå lagt skuffelsen bak meg og ser fremover. Det er det flotte med denne idretten at det hele tiden kommer nye muligheter. Jeg har i vinter slitt med muskulaturen i skøyting og det gjør at jeg er skeptisk til å gå flere distanserenn i skøyting før jeg blir helt bra. Jeg får i stedet fokusere på klassisk-rennene og skøytesprintene, sa Flatland til lokalavisas frilanser.


Artikkeltags