På topp for Sp i Vestfold og Telemark.

PÅ Topp: Terje Riis-Johansen og Kathrine Kleveland  på jordet.

PÅ Topp: Terje Riis-Johansen og Kathrine Kleveland på jordet.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nominasjonskomiteen for fylkeslagene til Vestfold og Telemark Senterparti innstiller til nominasjonsmøte om å nominere Terje Riis-Johansen som fylkesordførerkandidat til det nye fylket Vestfold og Telemark. Som Sps andrekandidat foreslår komiteen Kathrine Kleveland.

DEL

Valget 2019- Nominasjonskomiteen innstiller enstemmig denne slagkraftige og dyktige duoen til innsats for å bygge det nye fylket, heter det i en pressemelding fra det sammenslåtte fylkespartiet.

Terje Riis-Johansen har tidligere vært stortingsrepresentant, statsråd og fylkesordfører i Telemark. Kathrine Kleveland ble fra 2014 valgt som leder i Nei til EU. I Stortingsvalget 2017 var hun Senterpartiets førstekandidat i Vestfold. Kleveland har vært leder for Norges Bygdekvinnelag i seks år.

-Terje Riis-Johansen har de kvalitetene som trengs for å bli den første og samlende fylkesordføreren i det sammenslåtte fylket Vestfold og Telemark. Kathrine Kleveland har gjennom sitt lederverv i Nei til EU som landsdekkende organisasjon og fylkespolitiker i Vestfold viktig erfaring og kunnskap om hele det nye fylket, slår komiteen med Tor Erik Baksås i spissen fast.

Nominasjonskomiteen opplyser at de arbeider videre med hvem som vil bekle de øvrige plassene på Senterpartiets fylkestingsliste, men går allerede nå ut med hvem vi innstiller på de to øverste plassene.


Artikkeltags