Gå til sidens hovedinnhold

Ba om program-innspill

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er ett år til lokalvalget, men lørdag dro det lokale Arbeiderpartiet igang valgkampen med stand i Storgata.

TINN AP PÅ STAND

- Ja, vi har vel ikke starta valgkampen, men vi ber om innspill til programmet. Vi ønsker å vise at vi er åpne for det folk er opptatt av, sier Ragnhild Busnes, som en av mange på stand. i Blant dem var flere av toppkandidatene.

Innspill
- Vi har klare ambisjoner om å komme tilbake i posisjon, og vi er opptatt av å høre på hva innbyggerne er opptatt av. Da slår vi sammen programarbeidet med å ta turen ut på stand, sier partiets ordførerkandidat Trond Jore.
- Vi må jobbe for å komme tilbake, og selv om vi har gode saker, så er vi opptatt av å lytte, og vi har fått flere gode innspill idag, forteller Jore, og viser til at partiet har gjort klar små lapper for publikum til å skrive på.

Nye kandidater
Jore tror det blir et spennende valg, selv om det foreløpig er rent returoppgjør blant toppkandidatene. Han føler seg mer klar enn da han var ny toppkandidat for tre år siden.
- Jeg er klare for en ny valgkamp. Vi fikk en på trynet sist, men njeg har tro på at vi skal komme godt tilbake neste år. Vi har flere nye gode kandidater på lista, som skal legges fram til valg i partiet, så vi får en god liste til valget neste høst, sier Jore. Selv er arbeidsplasser først blant sakene han er opptatt av, mens en ny flerbrukshall på Rjukan som Tinns storstue også står høyt på partiprogrammet til partiet.