Benytt muligheten til å være turist i Tinn

Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag arrangerer VisitRjukan kick-off for alle Tinns reiselivsbedrifter som er medlem av ordningen som bidrar til merkedsføringen av Tinn, og søndag er det på nytt en mulighet for alle å være gratispassasjer som turist i egen by og kommune. Men husk å skaff deg gratisbillett før klokka 15!

DEL

REISELIVSSOMMEREN I GANGDet er visitRjukan som inviterer i sdamsarbeid med en rekke av Tinns reiselivsbedrifter, deriblant som Krossobanen, Norsk Industriarbeidermuseum, Hardangervidda Nasjonalparksenter og Gaustabanen. Sammen inviterer de ansatte i bedrifter og kommune og kommunens innbyggere til det de kaller "Turist i egen by". Dette skjer på fjerde året, og har vært en suksess fra starten. I år er det slått sammen med "Tinnhælje".
Meningen er å få spredd alt det som Rjukan og Tinn har å tilby, og opplegget har internt i reiselivsnæringen en klar oppfordring!
- Invester i kunnskap om egen kommune og spre denne invitasjonen til ansatte, naboer og venner i kommunen!

Søndag 16. juni er gratis inngang på Vemork, Krossobanen, Gaustabanen, Nasjonalparksenteret på Skinnarbu, eller du kan bli med på guidet tur med snutebussen. Men gratisbillett må du skaffe deg på forhånd på turistkontoret på søndag fra 10 til 15.
Nytt i år er guidet tur i Oldmorstien.
Hvis du vil besøke Tinn Håndverkssenter eller vil være med på Bufersdag på Håvardsrud i Austbygde trenger du ikke billett. Der er det bare å møte. Om du vil bli med på hageselskap på Admini må du betale en liten inngangsbillett, men dette innebærer også litt bevertning.

Artikkeltags