Revyklar Rjukan-russ

- VI GLEDER OSS! Russens revysjef Kristin Soldal og revyens økonomisjef Ane Elnes gleder seg til å presentere årets russerevy for publikum 28.- 30. mars.

- VI GLEDER OSS! Russens revysjef Kristin Soldal og revyens økonomisjef Ane Elnes gleder seg til å presentere årets russerevy for publikum 28.- 30. mars.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rjukanrussens revy nærmer seg premiere. Nå håper de på fart i billettsalget til forestillingene fra 28. - 30. mars. - Billettene er ute på nett i kinoens billettsystem, sier revygruppas økonomisjef Ane Elnes.

DEL

RUSSEREVYEN 2019 Russen ved Rjukan videregående har allerede mye øving bak seg, men går nå inn i siste fase før revyen har premiere 28. mars. Verdensteateret er stedet.
- Nå merker vi at det nærmer seg alvoret, og det er bare å skaffe seg billetter for forestillingene 28. - 30. mars, oppfordrer revysjef Kristin Soldal. Hun og økonomisjefen tar seg fri fra øvingen for en prat med RA. I bakgrunnen pågår øvingene for fullt.

- Stadig mer moro
Årets russerevy og russeavisa drives frem som ungdomsbedriftsprosjekt av vgs-elevene som har valgt entreprenørskapsfaget i sitt tredje år på studiespesialiserende, men all russen uansett fag, er med for å lage en revy som sveiser russen sammen.
- Det er mye jobb, men vi veit at det blir stadig mer moro etterhvert som forestillingene nærmer seg. Det ender med et kick når vi har publikum i salen, sier Ane Elnes, som har sett de tre siste russerevyene som en bakgrunn for det årets russ gjør.
Revysjef Kristin Soldal er kjent med å stå på scenen, men føler det blir spesielt med denne russegjengen.

Lover det blir morsomt
- Det blir spesielt, og vi blir enda bedre kjent med hverandre underveis, noe som er en styrke for russetida. Vi føler at numrene sitter, og nå er det å perfeksjonere og gjøre justeringer framover mot premieren, sier Soldal.
- Det blir stor variasjon i numrene, og jeg tror vi kan love at det blir morsomt, sier Elnes.
Nå håper de på godt publikumsoppmøte.
- Det er billetter til alle forestillinger, og de selges gjennom kinoens billettsystem. Du kan enten kjøpe på nett på rjukankino.no eller ved å møte opp i kinoen en halvtime før kinoforestillingene, sier Elnes.
- Vi håper det blir fullt på alle forestillinger, men ikke vent for lenge med å kjøpe billetter, oppfordrer de.

Artikkeltags