Endelig klart for Toy Story 4

FOR FJERDE GANG: Når Woody via omveier får gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep tar det av i Toy Story 4.

FOR FJERDE GANG: Når Woody via omveier får gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep tar det av i Toy Story 4.

Disney Pixars etterlengtede Toy Story 4 er endelig klar for norske kinoer, etter at den hadde juni-premiere i USA og store deler av resten av verden.

DEL

RJUKAN KINOToy Story 4 kan bli den femte Disney-filmen på kinotoppen i år i Norge, 12 uker etter at den hadde premiere på hjemmebane. Siden da har filmen solgt kinobilletter for nesten 10 milliarder kroner. Nå er Woody og gjengen klare for å glede små og store, og 8,1 i karakter på imdb basert på 90.000 stemmer lover at du ikke går forgjeves. Hva skjer så i den fjerde Toy Story-filmen?

Lekenes verden
Vel, Woody (i stemmen til Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie, og utfordringer som leker i dagens verdensbilde. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel istedet for leke, tar Woody på seg å vise Gaffen hvorfor han må omfavne sitt jeg. Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep. Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv.

To gigantfilmer
Med Toy Story 4 og It - Chapter 2 som premierefilmer denne helga, er det ikke stort annet å rydde plass til av film på kino. Det er garantert to av årets kinosuksesser du kan få med deg på kino nå!

Artikkeltags