Forhåndssalget av nye Løvenes Konge fronter lanseringen av kinoens nye nettside

LØVEBES KONGE: Den oppdaterte Løvenes konge fronter Rjukan Kinos nye nettside.

LØVEBES KONGE: Den oppdaterte Løvenes konge fronter Rjukan Kinos nye nettside.

Rjukan Kino ligger ikke på latsida i sommer, og nå er den nye nettsida lansert, samtidig som forhåndssalget til verdenspremieren til sommerens antatt største besøkssuksess, Løvenes konge, er ute.

DEL

RJUKAN KINO- Jeg har gledet meg til å introdusere en ny nettside. Den er mer moderne, har responsivt design, og du finner mer info om filmene. jeg håper folk blir fornøyd, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Responsivt design betyr at den tilpasser seg om du ser nettsida på nettbrett, mobil eller PC. Den nye nettsida er lettere å finne fram i, og mer logisk oppbygget. Menyen inneholder også flere valg, og gjør det enklere å handle billetten på nett. I tillegg linker den opp endel filmnytt fra filmweb.no, som Rjukan kino samarbeider med sammen med de andre norske kinoene.

- Her blir det lettere å finne fram til matinér (filmer på dagtid - red. anm.), babykino som vi såvidt har begynt med, og det er lettere å finne ut hvordan man kjøper gavekort og kinoreklame, forteller Jenbergsen.
Og nå er det klart at det blir dobbeltforestilling på premieredagen på den nye Løvenes Konge, som er onsdag 17. juli.
Nyoppdateringen av det som allerede er blitt en klassiker er det enorme forventninger til i kinomiljøet, og de forventninger følger kinosjefen opp.- Nå er det bare å fikse seg premierebilletter, sier Jenbergsen.

Artikkeltags