Frekke guttunger

GOOD BOYS: Ja det er tittelen, og disse gutta er vel knapt gode på bunnen, men crazyhumor er det du får servert fra denne helga.

GOOD BOYS: Ja det er tittelen, og disse gutta er vel knapt gode på bunnen, men crazyhumor er det du får servert fra denne helga.

Det er ikke bare Tarantino-film som har premiere denne helga på Rjukan Kino, men også den ganske drøye crazykomedien Good boys.

DEL

RJUKAN KINOGood boys handler om tre pubertale 12-åringer tar seg hodet over vannet når de snubler inn i en salig røre av stjålet partydop, sexleketøy og hevnlystne tenåringsjenter. Når guttene dropper skolen for å rette opp situasjonen, er det kun den første i rekken av elendige avgjørelser som tar dagen i en episk dårlig retning av frekke og kriminelle påfunn. Og alt dette bare for å få sitt første kyss.
Dette hevdes å være en hysterisk morsom komedie, i alle fall dersom du liker frekk og sexladet humor i landskapet som skaperne av Superbad, Bad Neighbors og Sausage Party har stått for, Seth Rogen-style.

Det betyr at du er advart. disse gutta er både ekstremt frekke i kjeften, umoralske og prepubertale. Det er en voksen komedie med unger i hovedrollen, og er vel humor som er mest beregnet på voksne. Det er frekt og drøyt, og det går kort mellom hvert banneord og feilaktig bruk avdildoer . Men hvis du synes det er greit, kommer du nok tikl å ha en strålende tur på kino. Filmen har fått ni års aldersgrense, men er du usikker på om dette er greit for poden, så sjekker traileren på forhånd på youtube.
unga kommer nok til å elske den uansett.

Artikkeltags