Gjør klar for Rocketman

ROCKETMAN: Taron Egerton får massivt skryt for sin rolle som den flamboyante singer-songwriteren Elton John. 29. mai er det norsk premiere.

ROCKETMAN: Taron Egerton får massivt skryt for sin rolle som den flamboyante singer-songwriteren Elton John. 29. mai er det norsk premiere.

Onsdag har filmen om Elton John, Rocketman, Norges premiere på Rjukan Kino, og kinosjefen håper på godt besøk. A musical fantasy about the fantastical human story of Elton John's breakthrough years.

DEL

ONSDAGSPREMIERE PÅ RJUKAN KINOForeløpig er filmen bare programmert til onsdag og søndag 2. juni, men det vil bli flere forestillinger dersom det går som kinosjefen håper.
- Det er vel ikke sannsynlig at trøkket bvlir like stort som på Queen-fuilmen Bohemian Rhapsody, da det er en annen tid på året og filmen er noe anbnerledes, men det er jo samme regissør som tok over og fullførte Bohemian Rhapsody, sier kinosjef Robert Jenbergsen. Queen-filmen var fjorårets store surprise-hit på kino, og stakk av med flere Oscars.

Får skryt
Men Rocketman, som forteller om Elton Johns musikalske karriere har fått enormt med skryt etter premieren under Filmfestivalen i Cannes, verdens viktigste i slaget. Der ble Taron Egerton, som spiller Reginal Kenneth Dwight, eller mer kjent som Elton John, løftet opp som enestående i sin rolle. Fra før kjenner vi ham best som den unge agentjyplingen i de populære Kingsman-filmene. Her legger han flere alen til sin karriere som skuespiller.
Filmen inneholder Elton Johns enorme hits som Your Song, Goodbye Yellow Brick Road og selvfølgelig Rocketman og mye annet. De te ren enestående hitparade man får med seg i filmen.

Gjennombruddsår
Filmen er forøverig ganske ulik nevnte Bohemian Rhapsody, og mer en musikalsk fantasireise om det fantastiske livet Elten John har opplevd, og da spesielt om hans gjenniombrudssår på 70-tallet.
_ Forekøpig er billette rlagt ut til onsdag og søndag, og jeg satser på at folk kommer seg på kino, sier Jenbergsen og fortelle rat det fredag blir premiere på den nye Godzilla-filmen og en ny forestilling med Aladdin.

Artikkeltags