Hjelp, Spider-man på strevsom ferie i Europa

SPIDER-MAN: Det skulle egntlig være ferie med evnner, men er du Spide-Man, så veit du når kontinentet må reddes. Da får ferie være ferie!

SPIDER-MAN: Det skulle egntlig være ferie med evnner, men er du Spide-Man, så veit du når kontinentet må reddes. Da får ferie være ferie!

Klar for en ny film om Spider-Man? Nå er det verdenspremiere for Spider-Man: Far from home og Tom Holland er mannen som gjentar rollen. I tillegg kan du fortsatt se Yesterday og Annebelle.

DEL

RJUKAN KINODet stilles jo alltid spørsmål hvem som er best som Spider-Man, men mange mener Tom Holland, som nå innehar rollen i den aldri uaktuelle superheltens filmliv. Hva skjer så nå? Jo, Peter Parker ønsker fri fra hele sirkuset rundt Spider-Man og drar på ferie til Europa sammen med vennegjengen. Peters planer om å forlate superhelttilværelsen i et par uker går fort i vasken når han plutselig blir involvert i å hjelpe Nick Fury med å avdekke mysterier om flere angrep som skaper kaos på kontinentet! Filmen har verdenspremiere onsdag.

Yesterday
Sommerens store sjarmbombe på kino, Yesterday får ny forestilling søndag. Låtskriveren Jack drømmer om sitt store gjennombrudd, men sliter med å finne sin egen stemme. En dag blir han truffet av en buss, og når han våkner opp har alle andre på kloden på mystisk vis glemt musikken til The Beatles fullstendig. Karrieren hans skyter rekordfart når han spiller låtene deres og folk tror han har skrevet dem selv. Det er blitt en feel good-komedie som kombinerer musikken til The Beatles med romantikk og forviklinger. Regien er altså ved Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours), og manus av komedieringreven Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). I rollene finner vi blant andre Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) og Kate McKinnon (The Spy Who Dumped Me).

Annabelle
Annabelle Comes Home er den tredje i Annabelle-universet, som er en spinoff av the Conjuring. Egentlig er det Conjuring 6. Annabelle er skrekkdokka som ødelegger mer enn hun gleder, og store filmsuksesser som tjener langt over budsjett. For å hindre at Annabelle skaper mer fordervelse, låser demonologene Ed og Lorraine Warren, henne inn i et rom i huset sitt, plasserer henne "trygt" bak vigslet glass og får en prest til å velsigne den besatte dukken. Men marerittet gjenoppstår en natt når Annabelle vekker de onde åndene i rommet og alle peiler seg inn på et nytt mål – Warrens ti år gamle datter Judy og vennene hennes.

Artikkeltags