Kinkig sex og avskyelige typer

DRØY AFFÆRE: Tarje Sandvik Moe, som ble rikskjendis som homofile Isak i Skam, spiller 17-årige Markus som lokker sin nye kvinnelige gymlærer, spilt av Andrea Bræin Hovig, inn i et seksuelt forhold som er helt ute av kontroll.

DRØY AFFÆRE: Tarje Sandvik Moe, som ble rikskjendis som homofile Isak i Skam, spiller 17-årige Markus som lokker sin nye kvinnelige gymlærer, spilt av Andrea Bræin Hovig, inn i et seksuelt forhold som er helt ute av kontroll.

Den fantastiske filmhøsten fortsetter med intet mindre enn tre premierefilmer på Rjukan kino denne helgen. Det knyttet stor spenning til den norske filmen En affære, mens avskyelig snømann er beholdningen for barna, og Venom er dosen for grøsserfans.

DEL

TRE NYE KINOPREMIERER PÅ RJUKAN KINONorsk film går så det suser på kino om dagen, og det fortsetter med mer spennende norsk film. Den nye norske vil nok få stor oppmerksomhet, siden den kobler en av Skam-stjernene til et drøyt seksuelt forhold. Det er den produktive regissøren Henrik Martin Dalsbakkens mest omtale film hittil; En affære. Tarje Sandvik Moe, som ble rikskjendis som homofile Isak i Skam, spiller her 17-årige Markus som lokker sin nye kvinnelige gymlærer, spilt av Andrea Bræin Hovig, inn i et seksuelt forhold som naturligvis får store konsekvenser.

Avskyelig men søt snømann
Fredag kan du se familiefilmen om den avskyelige snømannen Smallfoot. Det vil si, Migo er navnet, og han er en yeti som kommer i kontakt med mennesker for første gang. Men han lenge allerede vært overbevist om at skapningene med de små føttene eksisterer. Litt omvenst psykologi der, altså. Filmen vises utekstet med norsk tale, og blir nok en stor hit hos de minste.

Infisert journalist
Fredagens andre premiere er en crossoverfilm med grøss, sci-fi og action. Venom har Tom Hardy i en ny stor rolle. Han spiller en journalist som er på sporet av ulovlige genmodifoserte eksperimenter på mennesker som kan få alvorlige konsekvenser. Og det går ikke bedre enn at han ved et uhell blir infisert - noe som gir ham overmenneskelige krefter. Ingen skal være i tvil om at dette er vitenskap som er totalt ute av kontroll!

En affære
Det tar ikke lang tid fra den tidligere turneren Anita får jobb som gymlærer på en Oslo-skole før eleven Markus legger an på henne. Tiltrekningen er gjensidig, og etterhvert innleder hun og den usedvanlig selvsikre tenåringen et seksuelt forhold. Anita er fullt klar over at hun setter både jobben og ekteskapet på spill, men forholdet til eleven blir raskt en besettelse hun hverken ønsker eller makter å kontrollere. Filmen er Andrea Bræin Hovig sin første hovedrolle i en spillefilm, og Tarjei Sandvik Moe sin første store filmrolle etter suksessen som Isak i Skam. De topper en imponerende rollebesetning; Anneke von der Lippe, Agnes Kittelsen, Mads Ousdal, Mattis Herman Nyquist og danske Carsten Bjørnlund er bl.a. med. Filmen er skrevet og regissert av Henrik Martin Dahlsbakken, som sist var aktuell med Rett vest og Cave på norske kinoer.

Smallfoot
En affære er satt opp søndag og tirsdag, mens barna bør merke seg fredag og søndag i første omgang for å se Smallfoot.
Migo er en Yeti som aner ingen fred og fare når et fly plutselig styrter inn i fjellet, og han oppdager noe han trodde ikke eksisterte - et menneske. Nå må han overbevise de andre. Nyhetene av denne smallfoot'en vil gir ham berømmelse og en sjanse med drømmenes jente. Dette skaper også uro for det lille beskjedne Yeti samfunnet over hva som ellers kan være der ute i den store verden utenfor deres snødekte landsby.

Venom
Journalisten Eddie Brock (Tom Hardy) er på sporet av en stor nyhetssak om en organisasjon som utfører genmodifiserte eksperimenter på mennesker. Det ender selvfølgelig ikke bedre enn at han ved et uhell blir infisert av en symbiote, som tar over kroppen hans og gir ham overmenneskelige krefter, og mildt sagt et stygt utseende. Symbioten har også sin egen vilje, og den er ikke redd for å skade dem som står i veien. Venom vises onsdag i tillegg til fredag. Det kan bli satt opp flere forestillinger hvis filmene viser godt besøk.

Artikkeltags