Som om Beatles ikke hadde eksistert

YESTERDAY: Yesterday handler om en musiker som en dag våkner opp til en verden hvor alle andre har glemt The Beatles. Du finner ikke engang noe om dem på Google.

YESTERDAY: Yesterday handler om en musiker som en dag våkner opp til en verden hvor alle andre har glemt The Beatles. Du finner ikke engang noe om dem på Google.

Mesterregissør Danny Boyle står for en av sommeren mest spennende feelgood-komedier. Yesterday handler om en musiker som en dag våkner opp til en verden hvor alle andre har glemt The Beatles. Fra onsdag ser du også Annabelle Comes Home.

DEL

RJUKAN KINOGjør deg klar til sommerens store sjarmbombe på kino! Låtskriveren Jack drømmer om sitt store gjennombrudd, men sliter med å finne sin egen stemme. En dag blir han truffet av en buss, og når han våkner opp har alle andre på kloden på mystisk vis glemt musikken til The Beatles fullstendig. Karrieren hans skyter rekordfart når han spiller låtene deres og folk tror han har skrevet dem selv. Det er blitt en feel good-komedie som kombinerer musikken til The Beatles med romantikk og forviklinger. Regien er altså ved Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours), og manus av komedieringreven Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). I rollene finner vi blant andre Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) og Kate McKinnon (The Spy Who Dumped Me). Første visning er fredag.

Demondukke
Ukas andre store premiere er skrekkfilmen Annabelle Comes Home. Og joda, det er nok en film i Annabelle-universet, som er en spinoff av the Conjuring. Skrekk-dokka som ødelegger mer enn hun gleder, og store filmsuksesser som tjener langt over budsjett. For å hindre at Annabelle skaper mer fordervelse, låser demonologene Ed og Lorraine Warren, henne inn i et rom i huset sitt, plasserer henne "trygt" bak vigslet glass og får en prest til å velsigne den besatte dukken. Men marerittet gjenoppstår en natt når Annabelle vekker de onde åndene i rommet og alle peiler seg inn på et nytt mål – Warrens ti år gamle datter Judy og vennene hennes. I tillegg kan du nå fortsatt se animasjonsfilmene Kjæledyrenes Hemmelige Liv 2 og Mysteriet Herr Link, som begge gir full nytelse for hele familien.

Artikkeltags