Trolljegeren-regissøren med Hollywood-grøsser

SKREMSE: Amerikansk horror av André Øvredal - mannen bak Trolljegeren og The Autopsy of Jane Doe - med Scary stories we tell in the dark.

SKREMSE: Amerikansk horror av André Øvredal - mannen bak Trolljegeren og The Autopsy of Jane Doe - med Scary stories we tell in the dark.

Andre Øverdal tok Norge med storm med Trolljegeren, og fikk også suksess med Hollywooddebuten The Autopsy of Jane Doe. Nå er det amerikansk grøsser. I tillegg er det Angry Birds-filmen 2 for de mindre.

DEL

RJUKAN KINOMens Løvenes Konge og Fast & Furious-avleggeren Hobbs & Shaw går så det suser på kino, kommer det to nye premierer til Rjukan Kino. Amerikansk horror av André Øvredal - mannen bak Trolljegeren og The Autopsy of Jane Doe - med Scary stories we tell in the dark. Produsent er Guillermo Del Toro (The Shape of Water, Pans Labyrint), som viser at Øvredal er kommet i godt selskap

Året er 1968 og forandringens vinder blåser i USA, men i den lille byen Mill Valley synes alt å være som vanlig - på overflaten. Byens mørke hemmelighet er familien Bellows forlatte hus hvor den unge Sarah for mange år siden skrev ned uhyggelige historier om forferdelige dødsfall. På Halloween går en gjeng med tenåringer inn i spøkelseshuset og finner Sarah Bellows bok. De finner sine egne navn er i det, og innser at alle som er nevnt i boken, kommer til å møte en smertefull død. Kan de redde sine egne liv ved å løse den gåtefulle Sarahs mysterium?

De sinte fuglene i Angry Birds og de grønne grisene tar kampen til et nytt nivå i den nye Angry Birds-filmen. De har alltid vært uenige, men hva skjer når de oppdager en tredje øy? Underholdning for de minste. I tilegg kan du fortsatt se Hobbs & Shaw utover i neste uke.

Artikkeltags