X-Men og John Wick 3

JOHN WICK 3 PARABELLUM: Hver John Wick-film som kommer overgår den forrige i alt, og interessen for det som er blitt en franchise har eksplodert, til glede for Keanu Reeves. Fredag er det premiere.

JOHN WICK 3 PARABELLUM: Hver John Wick-film som kommer overgår den forrige i alt, og interessen for det som er blitt en franchise har eksplodert, til glede for Keanu Reeves. Fredag er det premiere.

Rjukan kino drar til med to storpremierer på Rjukan kino denne helga, i tillegg til at det blir en ny visning av Rocketman. Keanu Revves fortsetter sin kamp i John Wick 3, og X-Men: Dark Phoenix lover superhelt-bonanza.

DEL

STORFILM PÅ RJUKAN KINOLeiermorderen John Wick er blitt en enorm suksess for Keanu Reeves, som har opplevd at hver film i serien mer enn dobler seg i fortjeneste i forhold til den forrige. Den tredje filmen om vigilante-hevneren går bedre på kino enn Mission Impossiible i USA, og nr. 4 er allerede meldt i løypa, og har gitt Reeves hans største suksess siden The Matrix. Etter to uker på kino har filmen tjent innover to milliarder kronerog tre ganger så mye som den første gjorde totalt. Traileren til John Wick 3 er en visuell perle som eksploderer i farger, og fredagens premiere er en film for actionfolket som også setter pris på virtuos filmteknikk og vakre filmtablåer. John Wick er på rømmen etter å ha drept et medlem av den internasjonale foreningen for leiemordere, High Table. Med en dusør på 14 millioner kroner til den som klarer å drepe han, er han et mål for profesjonelle drapsmenn og -kvinner i hele verden. Han er mildt sagt i trøbbel.

X-MEN
Både fredag og søndag kan du se X-Men: Dark Phoenix. Dette er historien om en av X-Mens mest elskede karakterer, Jean Grey, og hennes utvikling til å bli den ikoniske Dark Phoenix. Under en redningsoppgave i verdensrommet blir Jean truffet av en kosmisk kraft som forvandler henne til en av de mektigste mutantene som finnes. I kampen mot sine egne personlige demoner og den stadig mer ustabile kraften i henne mister hun kontrollen. Planeten trues og X-Men-familien er i ferd med å rakne. Denne filmen skal være den mest intense og emosjonelle X-Men-filmen noensinne. Den er klimakset etter 20 år med X-Men-filmer, da mutantfamilien må møte deres mest ødeleggende fiende; en av sine egne.

ROCKETMAN
Søndag blir et også en ny visning av Elton John-filmen Rocketman, som får kinogjengerne til å ta frem superlativene. Regissøren, dexter Fletcher genierklæres for denn og for Queen-filmen Bohemian Rhapsody som begge har truffet hjertet hos kinogjengere, særlig de som er litt oppe i åra.de som liker Elton Johns låter har møteplikt på denne. Kinosjefen har ikke avgjort hvor mange flere forestillingewr det blir på denne, men hver som er vist hittil har fått økt besøk.

Artikkeltags