Lokker med skrekk-tilbud

FORTSTYRRET LITEN GUTT: Når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter foreldrene at overnaturlige krefter kan være på spill.

FORTSTYRRET LITEN GUTT: Når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter foreldrene at overnaturlige krefter kan være på spill.

Artikkelen er over 1 år gammel

Kinosjefen setter opp grøsseren The Prodigy fredag, og lokker med vinterferietilbud for både fastboende og hyttefolk. I filmen møter du gutten Miles som moren er redd er forstyrret av overnaturlige krefter.

DEL

RJUKAN KINO FREDAGSkrekk og gru går godt på Rjukan, spesielt blant unge kinogåere, men kinosjef Robert Jenbergsen er litt usikker på om nøkkelpublikummet er hjemme nå i vinterferien, selv om det er godt med hyttefolk som gjerne tar seg en tur på kino i by'n.
- Jeg slår til med kinobillett med gratis popkorn og baconsnacks for en hundrelapp for de som kommer på premieren fredag, sier Jenbergsen. Han tror det er en god grøsser, selv om få har hørt om den i forkant.

Populært
- Jeg sjekker litt på forhånd, og ingen av de jeg har spurt har hørt om den, men jeg tror det er en skikkelig god skrekkfilm, som fortjener sitt publikum, og da tenkte jeg å gjøre litt ekstra for å få snakkisen igang, sier Jenbergsen, som håper på godt besøk. Grøssere går tradisjonelt bra på Rjukan kino. I "The Prodigy", som på norsk betyr vidunderbarn, møter vi Jackson Robert Scott som spilte lille Georgie i hit-grøsseren IT og Fear of the Walking Dead, og i tillegg Taylor Schilling (kjent fra Orange is the New Black). Filmen premiss, og følgelig også traileren får deg til å tenke på en klassiker som The Omen, der sønnen er besatt av djevelen.

Voldelig gutt
Filmen handler om en bekymret mor og hennes unge sønn Miles, som er overnaturlig intelligent. Når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter moren at overnaturlige krefter kan være på spill. Oppførselen signaliserer at en ond og muligens overnaturlig kraft har tatt over kroppen hans. I frykt for sin sikkerhet må Sarah og mannen sette til side sine morsinstinkter for å finne ut hva eller hvem som forårsaker hans voldelige handlinger. Hun er tvunget til å lete etter svar på hvorfor den smarte lille gutten er voldelig og uberegnelig. Skrekkfilmens regissør har tidligere stått bak grøsserne "Home" og "The Pact".

Storfilmer i helga
I tillegg til The Prodigy er det fredag ny mulighet til å se Oliver Solberg-dokumentaren "Born 2 Drive", mens "Legofilmen 2" og storfilmen "Amundsen" som topper kinolista i Norge nå, har nye visninger søndag. Amundsen ble sett av 54.000 på kino i Norge sist helg, om lag 30.000 foran Legofilmen 2 på andreplass, og topper kinolista i Tinn allerede etter åpningshelga.

Artikkeltags