Ekstraforestillinger på Queen-filmen

TO GANGER TIL DENNE UKA: Nå setter kinosjefen opp ekstraforestilling idag og fredag av Bohemian Rhapsody.

TO GANGER TIL DENNE UKA: Nå setter kinosjefen opp ekstraforestilling idag og fredag av Bohemian Rhapsody.

Artikkelen er over 1 år gammel

Queen-filmen Bohemian Rhapsody har tatt av på Rjukan kino. Nå setter kinosjefen opp ekstraforestilling idag og fredag.

DEL

RJUKAN KINO- Jeg har fått mange forespørsler om når den skal vises igjen, og satte den opprinnelig opp på fredag. Men noen synes det blei skrekkelig lenge å vente, så da har jeg satt den opp nå på mandagskvelden også, sier kinosjef Robert Jenbergsen. De siste fem mandagene har det ikke vært kino på Verdensteateret, på tross av at mange storfilmer som går om dagen.
- Ja, det er riktig det. Kinoen må ta sin del av innsparingene i kommunen, og vi velger da å kutte ut endel mandager, og bruke dagen til eventuelle ekstraforestillinger, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Queens historie
Og denne mandagen og førstkommende, fredag blir det altså nye forestillinger med Bohemian Rhapsody som om handler dannelsen av den engelske eksperimentelle rockegruppa Queen, spesielt sentrert rundt livet til vokalist og selverklært bandsjef Freddie Mercury.
I godt over to timer ble man med på eventyret og tragedien da bandet Smile ble til Queen etter møtet med Freddie Mercury fra innvandrerfamilien i Zanzibar, i 1970 og til Queens gjenforeningsopptreden på Live Aid i 1985, da bandet gikk igjennom himmelen.
En trøblete filminnspilling har lykkes å nå ut til publikum. Opprinnelig har to andre skuespillere vært koblet inn enn Rami Malek som etterhvert gjennomførte hovedrollen som Mercury.

- Veldig bra film!
- Kritikerne har vært litt forbeholdne, men publikum elsker filmen. En veldig bra film! - Jeg koste meg! Sier kinosjef Jenbergsen som så filmern på den Store kinodsagen.
I sin tredje helg på kino i Norge er den ikke langt unna å slå den nye familiefilmen Grinchen, og 150.000 har sett filmen på kino på to uker, ifølge kino.no. Filmen har også overrasket med enorme tall på kino i USA også denne helgen, og 8,4 på imdb tyder også på at publikum elsker det de ser. Filmen som har kostet 440 millioner å lage har på to uker passert 2,5 milliarder i billettinntekter, og ser ut til å få et langt liv på kino.

Artikkeltags