Brad Pitts nye Ad Astra et mesterverk?

MESTERVERK? Anmelderne som har fått se Ad Astra, den nye filmen til Brad Pitt er samstemte i at dette er en av hans aller beste roller. Noen mener det er et mesterverk.

MESTERVERK? Anmelderne som har fått se Ad Astra, den nye filmen til Brad Pitt er samstemte i at dette er en av hans aller beste roller. Noen mener det er et mesterverk.

Mens Brad Pitt forsatt gjør det sterkt på norske kinoer i Tarantinos "Once upon a time... in Hollywood" har en ny film med ham verdenspremiere. Ad Astra er et eventyr som får ovasjoner fra kritikerne som kaller filmen et mesterverk.

DEL

VERDENSPREMIERE PÅ RJUKAN KINOBrad Pitt fortsetter å gjøre knallsterke roller, og melder seg på i det kommende Oscar-sirkuset med Ad Astra som av anmeldere betegnes som intet mindre enn et mesterverk. Dagsavisens anmelder Espen Svenningsen Rambøl mener at "Brad Pitt gjør en av sine beste rolleprestasjoner i en sterk og imponerende romreise", mens det anerkjente filmnettstedet Indiewire kaller filmen "An Interstellar Masterpiece", Time skriver filmen er svært vakker, "gorgeous". Engelske Empire gir filmen maks uttelling i stjerner, og mener film en rett og slett gjør dem bortskjemt. Anmeldere trekker fram mesterverk som både Gravity og Interstellar når de skriver om filmen som har verdenspremiere både i USA og Norge nå, deriblant på Rjukan kino. Ellers bekles rollelista bl.a. av Donald Sutherland, Tommy Lee Jones og Ruth Negga.

Miljø og romfart
Regissøren James Gray har tidligere begått sterke filmer som "The Yards", "We own the night" og sist "The Lost City of Z", men har ifølge anmelderne gjort sin beste film hittil med ad Astra, som handler om astronauten Roy McBride som reiser gjennom solsystemet til det ytre rom for å finne sin savnede far og løse et mysterium som truer vår planets overlevelse.
Vi er i nær fremtid, der vår hovedperson jorden opplever å bli truffet av elektriske bølger. Faren hans Clifford McBride har forsvunnet på sin siste romferd, der hensikten har vært å finne kunstig liv i universet. Hans reise vil avsløre hemmeligheter som utfordrer naturen til menneskets eksistens og vår plass i det store kosmos.

Filmen er satt opp første gang mandag og så fredag.
Trailer Ad Astra

Artikkeltags