Dora på jungeleventyr

Dora og den gyldne byen: Dora and the Lost City of Gold) er er et underholdende actioneventyr i Indiana Jones-stil blandet med mye humor.

Dora og den gyldne byen: Dora and the Lost City of Gold) er er et underholdende actioneventyr i Indiana Jones-stil blandet med mye humor.

Den unge animerte action-helten for barn, Dora er blitt tebnåring, og nå kan du se Dora i en live-action film som er nærmest et Indiana Jones-aktig eventyr.

DEL

RJUKAN KINODora og den gyldne byen (Dora and the Lost City of Gold) er er et underholdende actioneventyr i Indiana Jones-stil blandet med mye morsom humor. Hovedrollen som Dora spilles av stjerneskuddet og artisten, Isabela Moner, kjent fra blant annet Transformers og Instant Family. Det er vissdtnok blitt et actioneventyr for hele familien.

Oppdagelseslystne Dora har blitt tenåring og begynner på en skole i byen. Selv om hun har tilbrakt hele oppveksten i jungelen med ville dyr, er det ingenting mot utfordringene som venter på high school. Selv om hun er en fisk på land og raskt blir upopulær, så gir ikke Dora opp. Men når foreldrene hennes kidnappes, må hun og noen av hennes nye venner fra byen legge ut på et nytt jungeleventyr for å redde dem. Foreldrene vet nemlig hvor den hemmelige inkaskatten befinner seg, og mange er ute etter å finne den.
Filmen er satt opp på Rjukan kino fredag, søndag og onsdag.

Artikkeltags