Joker får seksere på terningen - bestill billett på forhånd!

STOR VERDENSPREMIERE FRA FREDAG: Joaquin Phoenix i rollen som den storgale Arthur Fleck, kjent fra en rekke fil mer i Batman-universet.

STOR VERDENSPREMIERE FRA FREDAG: Joaquin Phoenix i rollen som den storgale Arthur Fleck, kjent fra en rekke fil mer i Batman-universet.

Fredag er det storpremiere på rjukan kino i gjen, men nå er det ganske sikkert nødvendig å bestille billetter på forhånd hvis du skal se den i noen av de første forestillingene.*

DEL

RJUKAN KINODet tror kinosjef Robert Jenbergsen, for det er store forventninger til verdensprenmieren på Joker, med Joaquin Phoenix i rollen som den storgale Arthur Fleck, kjent fra en rekke filmer i Batman-universet. Regissør Todd Phillips (The Hangover) har skapt en original, frittstående historie som ikke er sett på det store lerretet før, og som er noe helt annet enn en Batman-film. Filmen som vant Gulløven på filmfestivalen i Venezia for tre uker siden er fullt mulig en slik film som setter skuespillet i høysetet.
Fimen henter 6'ere på terningen i fleng blant de første annmeldelsene. Både P3 Filmpolitiet, Aftenposten og filmmagasinet Cinema triller en 6'er på terningen, mens Dagbladet og Kinomagasinet gir 5.

Karakterstudie
Vi møter Arthur Fleck i et vakkert portrettert av Joaquin Phoenix - en mann som kjemper for å finne veien i Gothams polariserte samfunn.Han jobber som klovn om dagen, og stand-up-komiker om natten. Men spøken er alltid på hans bekostning. Fanget i en eksistens mellom apati og grusomhet, tar Arthur en beslutning som fører til en kjedereaksjon av eskalerende hendelser i denne karakterstudien av det vi kjenner som "The Joker". Sprøyte gal og fullstendig narsisst.
- Jeg tror mange vil se denne, og at den favner et bredt publikum, så jeg regner med det for kan bli nødvendig å kjøpe billett på forhånd til de første forestillingene, sier Jenbergsen. Han håper som vanlig at folk vil flokke seg til kino.
- Jeg gleder meg i alle fall til å se Joaquin Phoenix i denne rollen, og setter opp filmen også en del gang i høstferieuka, sier Jenbergsen.

Artikkeltags