Julens familiefilm - Snekker Andersen og Julenissen

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN: Basert på Alf Prøysens berømte julehistorie om Snikker Andersen, er film nr. 2 ute for å starte jula.

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN: Basert på Alf Prøysens berømte julehistorie om Snikker Andersen, er film nr. 2 ute for å starte jula.

Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul er årets julehit, og etter utsolgt førsteforestilling er det nå nye sjanser.

DEL

JULENS FAMILIEFILM PÅ RJUKAN KINO NÅSnekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent. Det var noen små som måtte gå skuffet hjem uten å ha fått med seg Snekker Andersen og Julenissen - Den vesle bygda som glemte det var jul på førpremiere sist lørdag. De hadde ikke kjøpt billett på forhånd, og skuffelsen var til å ta og føle på.
- Folk her har ikke glemt det snart er jul i alle fall, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som måtte trøste med at denne filmen hadde førpremiere, og at fra denne fredagen er denne filmen igjen satt opp i ordinær premiere.

Populært
- Det er ingen tvil om at dette er en film mange har ventet på, sier Jenbergsen. Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul er film nr. 2 om Snekker Andersen, bygd på Alf Prøysens klassiske julefortellinger.Den har allerede vært veldig etterspurt og der har folk allerede begynt å forhåndskjøpe billetter. det er nok lurt å kjøpe på forhånd til den filmen, sier Jenbergsen.

Historien
Dette er historien om ei lita bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk... Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen... De var så fæle til å glømme. Og de glømte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glømme det viktigste av alt...nemlig jula!
Det er altså en ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere.

Artikkeltags