Kaptein Sabeltann tilbake på kino

TOPP-ANIMATØRER: Qvisten Animasjon har hentet inn noen av de beste til å anmere den nye Kaptein Sabeltann-filmen.

TOPP-ANIMATØRER: Qvisten Animasjon har hentet inn noen av de beste til å anmere den nye Kaptein Sabeltann-filmen.

Hiv og hoi snart kan skuta gå! Nå er selveste Kaptein Sabeltann på kino igjen! En eventyrlig animasjonsfilm fra Qvisten, som ga deg Dyrene i Hakkebakkeskogen, KuToppen og Flåklypa-trilogien har laget ny filmfest.

DEL

RJUKAN KINOFor å ta historien om den magiske diamant til lerretet har regissørene Rasmus A. Sivertsen og Marit Moum Aune fått med seg noen av verdens beste karaktertegnere og animatører på laget, samt et godt knippe klasseskuespillere til å gjøre stemmene. Da blir det spennende film for familiere med små sjørøvere.

Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et kappløp for å finne den magiske diamant. Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har fått tak i den. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet, og en rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil.

Artikkeltags