Møt den opprinnelige Terminator og Sarah Connor

TERMINATOR: DARK FATE: Lnda Hamilton og Arnold Schwarzenegger er tilbake i en ny Terminator-film. Førpremiere til halv pris på Rjukan Kino.

TERMINATOR: DARK FATE: Lnda Hamilton og Arnold Schwarzenegger er tilbake i en ny Terminator-film. Førpremiere til halv pris på Rjukan Kino.

I Terminator: Dark Fate gjør Sarah Connor comeback. Og Arnold Schwarzenegger er også med! Det borger for ny kamp og action fra øverste skuffe.

DEL

Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton er tilbake i sine ikoniske roller som Terminator T-800 og Sarah Connor. Mer enn to tiår har gått siden Sarah Connor forhindret Judgement Day, og med det forandret framtiden og omskrev menneskehetens skjebne. Dani Ramos (Natalia Reyes) lever et enkelt liv i Mexico City med sin bror og far da en svært avansert ny Terminator, en Rev-9 (Gabriel Luna), reiser tilbake i tid for å drepe henne. Danis overlevelse avhenger av å slutte seg til Grace (Mackenzie Davis), en forsterket supersoldat fra fremtiden, og krigsherdede Sarah Connor. Rev-9 ødelegger hensynsløst alt og alle i jakten på Dani, og de tre blir ledet til T-800 (Arnold Schwarzenegger) som muligens blir deres siste håp.

Filmen åpnet på 1. plass i USA og en rekke andre land sist helg, og fikk førpremiere på Rjukan kino på Den store kinodagen. Filmen er heftig action med det godes kamp mot det onde, der Linda Hamilton er den store helten. Men det er uventede vendinger i den nye filmen, der James Cameron henter opp det beste fra klassiske Terminator 2, Judgement day. Filmen har allerede 1. helga på kino tjent inn over milliarden, og vil tjene gode penger.

Artikkeltags