Rigger til for Villmarksbarna

Barns Turlag er på lag med kinosjef Robert Jenbergsen når "Villmarksbarna - En eventyrlig reise" kommer opp på kino søndag.

DEL

SPESIELL SØNDAGSPREMIEREVillmarksbarna, kjent fra NRK, tar nå turen til det store lerret, og når familien på søndag kommer på kino, reiser de inn i Grønlands ville, unike, arktiske natur. Familien Krempig er villmarkinger på sin hals. Derfor har også barna opplevd mer natur og sett mer av den norske fauna enn folk flest. Vi følger familiens reise inn i det nordvestlige Grønland. Hvilke opplevelser turen vil by på, er det ikke gitt å si. Grønlands villmark og inuittenes fangstkultur byr på spenning, utfordringer og mange nye erfaringer.

Barnas Turlag
- Vi måtte ha med DNT og Barnas Turlag på dette, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som forteller at søndagens forestilling vil bli med mye attåt, noe Ottar Lien i Barnas Turlag bekrefter.
- Vi vil rigge til med lavvo, bålpanne og endel annet friluftsrelatert. Dette er jo midt i blinken for oss, mener Lien, som tror mange av medlemmene i turlaget vil kjenne sin besøkelsestid.
Barnas Turlag i Tinn har blitt populært, men Lien håper at også flere av de voksne også vil interessere seg for å være med.
- Det er sunn og god aktivitet for mange barn som ellers har lett for å bli stillesittende, sier Lien.

Bare på søndag
- Filmen blir kanskje satt opp også i høstferien, men det er bare nå på søndag det blir mulig å få med seg litt ekstra rundt visningen, så møt gjerne opp litt tidlig, oppfordrer Robert Jenbergsen. Han er selv ivrig tilhenger av friluftsliv, og kjenner godt til Villmarksbarna.
- Jeg har sett alt fra TV sammen med ungene, og det er ekstra tas når de nå tar turen til Grønland på det store kino-lerretet, sier Jenbergsen som lover det også blir noen overraskelser.
- Jeg håper på å se mange, både små og store på søndag, avslutter Jenbergsen.

Artikkeltags