- Veldig gledelig at så mange kommer!

SPIONEN: Dramathrilleren med Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen er foreløpig satt opp med en forestilling til onsdag, men besøket søndag kan godt bety flere forestillinger.

SPIONEN: Dramathrilleren med Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen er foreløpig satt opp med en forestilling til onsdag, men besøket søndag kan godt bety flere forestillinger.

Kinosjef Robert Jenbergsen ble nok en gang denne høsten geledelig overrasket over hvor mange som møtte på Rjukan-premiere på kinofilmen Spionen.

DEL

GODT KINOBESØK PÅ SPIONEN- Det er veldig gledelig at så mange kommer seg på kino og vil se film, og ikke minst norsk film, sier Robert Jenbergsen til at det var godt besøk på første visning av Spionen om Sonja Wigerts spennende liv som trippelagent mellom Norge, Sverige og Tyskland under andre verdenskrig. Dramathrilleren med Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen er foreløpig satt opp med en forestilling til onsdag, men besøket søndag kan godt bety flere forestillinger.
Filmen solgte 14.000 billetter i hele Norge premierehelga, noe som bare er 4. plass på kinolista i Norge, men den går nok sikkert ekstra godt i Telemark, siden Sonja Wigert var født på Notodden, og flyttet med familien til Skien før hun ble filmstjerne.

Filmen ble som de andre norske premierefilmene de siste ukene vist med kortfilmen "Samtalen" av Daniel Paida Larsen som forfilm som i sin helhet er spilt inn på Rjukan, noe han også har fått god tilbakemelding på.
- Den vil vises også som forfilm på onsdag, for de som ennå ikke har sett den, sammen med trailerne til relanseringen av nyrestaurert utgave av Apocalypse Now (fra 1979) som kommer på kino i desember, og storfilmen Midway om slaget ved Pearl Harbor som kommer 15. november.
- Årets krigsrelaterte filmer kommer i et samleheat nå, og krigsfilmer selger tydeligvis godt med billetter. Jeg tror det er stor interesse for krigshistorie i Tinn, sier en fornøyd Jenbergsen, som lover en superhøst på kino.

Artikkeltags