Will Smith møter seg sjøl i døra

GEMINI MAN: Helt nye datateknikker er tatt i bruk når Will Smith møter seg selv som leiemorder på jakt etter seg selv i Ang Lees nye action-eventyr.

GEMINI MAN: Helt nye datateknikker er tatt i bruk når Will Smith møter seg selv som leiemorder på jakt etter seg selv i Ang Lees nye action-eventyr.

Will Smith er tilbake på kino i dobbel dose, når Gemini Man har verdenspremiere fredag. I tillegg er det animasjonsfilm fra DreamWorks i Den avskyelige snømannen.

DEL

RJUKAN KINO
To premierer på kino fra fredag. Familiefilmen Den Avskyelige Snømannen, eller Abominable som den heter på originalspråket handler om en ung jente og vennene hennes som må hjelpe en magisk yeti med å finne veien hjem til familien sin i Himalaya. En flott, eventyrfylt kinoopplevelse for hele familien fra DreamWorks Animation. Helgas andre premiere er Ang Lees Gemini Man.

Kloning
Det er sci-fi-action det er snakk om når Will Smith spiller både agent Henry Brogan og hans egen klone Junior i hans comeback på dte store lerretet. Han var riktignok med i en rolle i Aladdin, men med unntak av Netflix-katastrofen Bright har Will Smith ikke vært i noen actionrolle på lenge, og heller ikke å se på kino siden Concussion i 2015. men nå er han tilbake i dobbel dose, mannen som ellers var den store boxoffice-suksessen fram til 2008. etter det har han ikke hatt noen stor suksess. Så spørs det om Gemini man er filmen. Det mangler iukke på håp, siden det er ingen ringere enn Oscar-vinnende Ang Lee som regisserer (Life of Pi, Brokeback mountain, Skiende tiger skjult drage...).

Kamp mot seg selv
Leiemorderen Henry Brogan (Will Smith) ønsker å trekke seg tilbake fra yrket, men må i stedet kjempe for sitt eget liv når han plutselig jaktes på av en yngre klone av seg selv. Klonen kan forutsi hans minste trekk, og har kun som det mål for øye å ta sin eldre motpart av dage. Henry må forsøke å finne ut av hvem som har skapt klonen, og hvorfor, før tiden hans renner ut. Denne actionpakkede filmen er sagt å markere en ny milepæl innen spesialeffekter. Gemini Man vises også endel steder i det nye formatet 3D+, som skal gi den mest realistiske og oppslukende filmopplevelsen noensinne. Men på fredag vises den i 2D på Rjukan kino.

Artikkeltags