Årets ungdomskomedie

KOMEDIE: Beanie Feldstein som  Molly og  Kaitlyn Dever som  Amy i  filmen Booksmart

KOMEDIE: Beanie Feldstein som Molly og Kaitlyn Dever som Amy i filmen Booksmart Foto:

Booksmart heter filmen som får kritikerne til å dra fram superlativene, og kaller det årets beste komedie. I tillegg har familiefilmen Kjæledyrenes hemmelige liv 2 premiere på søndag.

DEL

RJUKAN KINOFortalt fra et nytt og friskt perspektiv er Booksmart en ufiltrert kommedie om vennskapsbånd som dannes på videregående og varer livet ut. Filmen fanger tidens ånd og beskriver hvordan overgangen til å bli voksen oppleves for de som er unge i dag, noe som godt passer også for voksne. Vi møter lesehestene Amy og Molly har alltid prioritert utdanning over sosialisering, men siste skoledag innser jentene at de har gått glipp av alle de spesielle øyeblikkene videregående-årene har å by på. Fast bestemt på å ta igjen for tapt tid, dytter de fire år med fest og moro i én kveld som kulminerer i et kaotisk eventyr ingen bøker kunne forberede dem på. Kritikerne synes det er blitt riktig morsomt, og at Kaitlyn Dever og Beanie Feldstein gjør en glimrende jobb i hovedrollene. Filmen ligger i skrivende stund på hele 7,5 på imdb.

Kjæledyra når du ikke ser
Secret Life of Pets ble en stor suksess i 2016, og nå er oppfølgeren her. I Kjæledyrenes Hemmelige Liv 2 møter du herlige Max og de andre kjæledyrvennene igjen idet de finner på nye, morsomme sprell mens eierne deres ikke er hjemme. Spørsmålet er det samme som sist: Hva tror du at kjæledyret ditt egentlig gjør når du er borte? Svaret får du flere av her i den nye animasjonsfilmen fra studioet bak "Grusomme meg" og "Minions"!
I tillegg blir det i dagene som kommer ny mulighet til å se Men In Black: International, Mysteriet Herr Link og enda en runde med kinohiten Rutete Ninja.

Artikkeltags