Gjør klar for Rocky-oppfølger og Mortal Engines

CREED 2: Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser.

CREED 2: Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser.

Artikkelen er over 1 år gammel

Creed 2 er en avlegger at de enormt populære Rocky-filmene, og det er Peter Jackson, mannen bak Ringenes Herre og Hobbiten-filmene som står bak Mortal Engines.

DEL

PREMIERER PÅ RJUKAN KINOSylvester Stallone ble megastjerne på Rockyfilmene, om bokseren som kom fra fattige kår til å bli verdensmester, og avleggeren Creed ble en like stor suksess på kino. Nå kommer to'ern, Creed II, der Sylvester Stallone og Dolph Lundgren er tilbake i rollene som Rocky og Ivan, men denne gangen møtes de ikke i ringen, men som trenere for hver bokser.

Adonis Creed
I etterfølgeren til Rocky spinoffen får tungtvektboksermester Adonis Creed en sjanse til å hevne sin far Apollo, som døde under en kamp mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas immunitet, møter han Ivans sønn Viktor Drago til en stor kamp. Adonis og Rocky konfronteres med sin felles arv, spørsmålet om hva som er verdt å kjempe for, og at ingenting er viktigere enn familien.
Vi får en retur til miljøet rundt den kalde krigen fra Rocky IV, og Dolph Lundgren har trent seg opp for å være med i en ny blockbuster.
Kritikkene har vært gode for den nye filmen.

Mortal Engines
Basert på den bestselgende romanserien Mortal Engines kommer nå den første filmen produsert av Peter Jackson. Etter at en stor krig la nesten hele verden i ruiner, har de overlevende bosatt seg i store byer på hjul, som beveger seg rundt for å angripe andre byer og plyndre ressursene deres. Flotte spesialeffekter og intrikat verdensbygging heter det i kritikken for sci-fi-filmen. Regidebutant Christian Rivers viser seg å være i full stand til å skildre en fantasifull verden med god produksjonsdesign og bombastiske virkemidler, men historien som fortelles engasjerer ikke allverden, ifølge P3 Filmpolitiet.

To barnefilm-gjensyn
For barna er det muligheter for å se den flotte danske tegnefilmen Nabospionen igjen fredag, og Gubben og Katten søndag. Filmene har fått fine kritikker, og passer også for de aller minste, og er begge på 75 minutter, og dermed ikke altfor lange.
Creed går første gang fredag, Mortal Engines søndag, mens begge får nye forestillinger til uka.

Artikkeltags