Lover unik kinoopplevelse

UNIK KINOFILM: Regissøren har ønske tå lage en helt unik filmopplevelse i Bad Times at El Royale, og har brukt syv år på å lage og planlegge filmen.

UNIK KINOFILM: Regissøren har ønske tå lage en helt unik filmopplevelse i Bad Times at El Royale, og har brukt syv år på å lage og planlegge filmen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Tarantinofans og 60-tallsestetikere må kjenne sin besøkelsestid når Bad Times at El Royale premiere på Rjukan Kino fredag, samme dag som KuToppen settes opp for de minste. Des om har laget filmen lover en helt unik kinoopplevelse.

DEL

SPESIELL PREMIERE PÅ RJUKAN KINOSeks år etter The Cabin in the Woods kommer Drew Goddard endelig til kino igjen med ny film, og her har den som har sansen for Quentin Tarantino noe å se fram til. Goddard har laget en stilistisk, mystisk og annerledes thriller om en samling mennesker som samles på grensehotellet El Royale i 1969, der ingenting egentlig er det som det først ser ut. Syv fremmede, hver med sin mørke hemmelighet de ønsker å begrave møtes på et slitent hotell med en mørk fortid. I løpet av en skjebnesvanger natt vil alle få en mulighet for tilgivelse for sine synder.

- Noe du aldri glemmer
I den spesielle traileren loves du en helt spesiell film, ulikt noe annet, som har godfølelse og samtidig spenning, dramatikk og stilig filming. En film for filmentusiaster, og kanskje også for de som er glade i 60-tallsestetikk og veteranbiler.
- Vi har ønsker å lage en kinooppelevelse du aldri glemmer, sier regissør Goddard til filmnettstedet Collider.
- En film som folk snakker om i mange år etterpå, og om de så den på kino, og som gir filmfans noe helt spesielt, sier regissøren som har jobbet med prosjektet i syv år. Filmen ble opprinnelag satt opp på damenes aften, men der er en annen film nå satt opp neste fredag. Neste visning av "Bad times..." er ikke bestemt.

Sangstjerner for store og små
Søndag er det sangstjerner i fokus på Rjukan kino med ny mulighet til å se A Star is Born, der Lady Gaga og Bradley Cooper har et samspill det lukter Oscar-nominasjon av. Både fredag og søndag kan du se barnefilmen KuToppen er en norsk animasjonsfilm for barn som varer en snau time, og som er basert på gården KuToppen i Dyreparken. I tillegg til Klara og Mosk møter vi den vimsete høna Chickolina, den forsiktige nabogeita Gaute, hans nervøse onkel sauen Bærnt og det skumle fugleskremselet Fobetron. Den er laget av Qvisten Animasjon som står bak suksessfilmene som Hakkebakkeskogen og Knudsen og Ludvigsen. Klara er en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne.

Lurt av faren
Mosk vil at hun skal besøke han på gården hans, Kutoppen, til sommeren. Moren til Klara har fortalt at Mosk er en stor rockestjerne og nå har Klara endelig muligheten til å bli kjent med ham, overbevist om at han vil ha trua på at hun kan bli like stor stjerne. Men så er han ikke stjerne!

Artikkeltags